Νέα Αρχή: 100 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών - Επεσε έξω πάλι ο Δήμαρχος

Η παράταξή μας είχε προβλέψει ότι το κλείσιμο του παιδικού σταθμού επί της οδού Τρωάδος θα είχε ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά (βρέφη και νήπια) να μείνουν εκτός δομών την προσεχή σχολική χρονιά. Στη χθεσινή συνεδρίαση των ΠΑΙΣΔΑΠ έγινε γνωστό ότι 100 βρέφη και νήπια δεν μπορούν να απορροφηθούν στους υπάρχοντες παιδικούς σταθμούς της πόλης μας.
 
Αποδείχθηκε λοιπόν ότι ο δήμαρχος αυθαίρετα και χωρίς επίσημα στοιχεία ισχυρίζονταν ότι τα παιδιά θα καλυφθούν από άλλους υπάρχοντες σταθμούς. Επιπλέον, ο ίδιος κόμπαζε για τους νέους παιδικούς σταθμούς στα Πευκάκια και στην περιοχή του Τσακού (στη θέση του κοινωνικού μαγειρείου της οδού Ρόδων). Φαίνεται όμως ότι έριχνε στάχτη στα μάτια των δημοτών, αφού αυτές οι δομές δεν θα  είναι έτοιμες την τρέχουσα περίοδο, αλλά από τον Σεπτέμβριο του 2023 και μετά. Έτσι, για τη φετινή σχολική χρονιά δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη, κανένας προγραμματισμός και καμία ανησυχία για τους φορολογούμενους συνδημότες μας, γονείς, που τα παιδιά τους μένουν εκτός παιδικών σταθμών.
 
Την κατηφόρα των αστοχιών της δημοτικής αρχής και του δημάρχου, είναι λυπηρό να την πληρώνουν για άλλη μία φορά τα παιδιά και οι δημότες.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη