Γ. Οικονόμου: Εντεταλμένοι εργολάβοι αποπροσανατολισμού


Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κάθε μέρα που περνά, κερδίζει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη ολοένα και περισσότερων πολιτών της Αγίας Παρασκευής. Οι αληθινά προοδευτικοί συμπολίτες μας, βλέπουν στην παράταξή μας τη μοναδική ελπίδα για μια Αγία Παρασκευή που να μας αξίζει. Και σπεύδουν καθημερινά, όλο και περισσότεροι, να στηρίξουν τις προσπάθειές μας, το πρόγραμμά μας, τις προτάσεις μας και τη δημόσια παρουσία του επικεφαλής Γιώργου Οικονόμου και των στελεχών της.

Αυτή η εξέλιξη, έχει πανικοβάλει την δημοτική αρχή και τις δυνάμεις του χθες στην πόλη μας. Αυτές τις δυνάμεις που έφτασαν την Αγία Παρασκευή στη σημερινή της κατάσταση. Η αποδοχή του κόσμου, παράλληλα με την καταβαράθρωση της εικόνας του δημάρχου έχει αναστατώσει τους χορηγούς της παρακμής . Γι’ αυτό τα γνωστά δεκανίκια , για άλλη μία φορά χρησιμοποίησαν  τα μόνα όπλα που διαθέτουν: Τον χαμερπή λόγο, τον αποπροσανατολισμό, τις συκοφαντίες και  τη χυδαιότητα. Αυτός είναι ο ρόλος τους: να κατηγορούν τους αντιπάλους του δημάρχου και να το παίζουν τιμητές των πάντων, καθοδηγούμενοι από ταπεινά κίνητρα πολιτικής συναλλαγής και ανταλλάγματα. Αντί να απολογείται ο δήμαρχος που διοικεί για τις επιλογές του και για τις δηλώσεις και πράξεις στελεχών του, προσπαθούν να συνδέσουν γεγονότα του παρελθόντος με το δημοκρατικό ήθος μιας παράταξης που ιδρύθηκε το 2018!!! Άθλιοι γκαιμπελίσκοι που επαναλαμβάνονται χωρίς να ντρέπονται γι αυτό που κάνουν.
 
Το Αύριο που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε πράξη στην Αγία Παρασκευή, δεν χωρά ούτε τις ύβρεις, ούτε τη λάσπη, ούτε την κατάπτωση του επιπέδου του δημόσιου διαλόγου. Αυτά ανήκουν ιδιοκτησιακά στις δυνάμεις του χθες. Τα δικά μας όπλα είναι η διατήρηση της πολιτικής αντιπαράθεσης σε υψηλά επίπεδα, η άρνηση του ψεύδους και των ύβρεων, οι προτάσεις και ο διάλογος. Εμείς φέρνουμε ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή της πόλης και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.

Δεν θα ανεχθούμε όμως από κανέναν εντεταλμένο «ψευτοδημοκράτη»  να προσβάλλει τις αρχές, τις αξίες μας και το δημοκρατικό μας ήθος. Θυμίζουμε στους κυρίους αυτούς ότι τον επικεφαλής της παράταξης τον προλόγισε και τον παρουσίασε στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού ο Νίκος Δένδιας και ότι σε όλες τις περιπτώσεις αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς πήραμε θέση και καταδικάσαμε γεγονότα και πράξεις. Ας επαναφέρουν στην μνήμη τους ότι σε θέματα δημοκρατίας δεν κάνουμε καμία υποχώρηση και η αντίδρασή μας είναι δεδομένη όπως στην περίπτωση του συμπολίτη μας και στελέχους της αριστεράς Γιώργου Δάρρα (http://www.neaarxh.gr/2019/05/07/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%AF%CE%B1/ ).

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Νεότερη Παλαιότερη