Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο «Πανηγύρι στις Κάτω γειτονιές»

Ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντόπευκου - Παράδεισου - Πευκακίων πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Ιουλίου το καθιερωμένο "Πανηγύρι στις Κάτω Γειτονιές" στην πλατεία "Μελίνα Μερκούρη" στο Κοντόπευκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου.
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο «Πανηγύρι στις Κάτω γειτονιές»  της Αγίας Παρασκευής. Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, επανήλθαμε Σύλλογος και κάτοικοι, μια πανέμορφη βραδιά,  να γλεντήσουμε, να χορέψουμε αλλά και να δηλώσουμε πως συνεχίζουμε  την κοινή μας προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερες τις γειτονιές μας.

Αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε με πολέμους που νομίζαμε πως ήταν παρελθόν, με πανδημία που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, είναι ακόμα περισσότερο ανάγκη Κοντόπευκο-Παράδεισος και Πευκάκια, να δυναμώσουμε την συλλογική μας παρουσία, περιφρουρώντας αυτά που έχουμε κατακτήσει και διεκδικώντας αυτά που μας αναλογούν.


Την εκδήλωσή μας άνοιξε η Αντιπρόεδρος κα. Β. Κουτσογιάννη παρουσιάζοντας το έργο και τους στόχους του Συλλόγου. Η Δημοτική αρχή, μας στήριξε οικονομικά και την ευχαριστούμε, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή», ο κ Γ. Μυλωνάκης, Ά. Γάκη και Ι. Λογοθέτης της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε, Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», ο κ. Α.  Μουστόγιαννης Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά»,  ο κ. Δ. Ρέγας της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και ο κ. Κ. Τσιαμπάς της παράταξης «ΟΡΑΜΑ για την Αγ. Παρασκευή». Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Ε. Κοντού-Κοκκινίδη από τον Σύλλογο Τσακού, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Ξυνογαλά και ο κ. Γ. Ρήγος και τέλος ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου, στίβου και ποδηλασίας κ. Β. Τσαγκάρης.

Θερμά ευχαριστούμε τον αδελφό σύλλογο «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» που με το εξαιρετικό χορευτικό του τμήμα ξεκίνησε το γλέντι.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλό Καλοκαίρι υγεία και δύναμη.

Το ΔΣ


 


Νεότερη Παλαιότερη