Δήμος Αγίας Παρασκευής - Φεστιβάλ Νεολαίας: Οι νέοι της πόλης μας δείχνουν τον δρόμο

Με τον καλύτερο και τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας του δήμου μας.

Το Σάββατο και την Κυριακή, 18 και 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, με απόλυτους και μοναδικούς πρωταγωνιστές τους νέους της Αγίας Παρασκευής.

Δράσεις, βραβεύσεις, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και μια εντυπωσιακή συναυλία από το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, τους ONIRAMA, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο πλευρό όλων των παιδιών της πόλης μας και είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τους νέους να πάρουν στα χέρια τους όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να βγουν στη ζωή.

Όσο για το Φεστιβάλ Νεολαίας, πλέον αποτελεί θεσμό της πόλης, με τη Δημοτική Αρχή και τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας να δεσμεύονται πως ο θεσμός αυτός κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερος.

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ένιωσα πραγματικά μια μεγάλη συγκίνηση γιατί είδα την κεντρική πλατεία της πόλης μας να γεμίζει από παιδιά. Τα παιδικά τους χαμόγελα, τα όνειρά τους και η αισιοδοξία τους συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό που θα πρέπει να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας. Τα παιδιά μας μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους παρέχουμε όλα τα εφόδια. Το Φεστιβάλ Νεολαίας ήταν ένα όνειρο που το έκανα πραγματικότητα και στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Βασίλη Ζορμπά, για την κομβική βοήθειά του στην όλη διοργάνωση, αλλά και σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν δίπλα μας, που μας στήριξαν και μας έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και αισιοδοξία.

Ραντεβού του χρόνου στον Φεστιβάλ Νεολαίας Part 3» είπε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, κ. Νίκος Ζόμπολας (φωτο).

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Ζορμπάς επεσήμανε: «Ότι κάνουμε το κάνουμε για τα παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον και αυτά πρέπει να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε μα κάθε τρόπο για να δημιουργήσουν έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που θα τους παραδώσουμε.

Το Φεστιβάλ Νεολαίας αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης, φέτος ήταν ακόμα καλύτερο από το περσινό και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλλαν για την άρτια οργάνωσή του, αλλά και σε όλους τους νέους μας που βραβεύτηκαν, που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις και έδειξαν  ότι όλοι μας έχουν πολλούς λόγους να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον». 



Νεότερη Παλαιότερη