Επίσκεψη Κωνσταντίνου Τσιαμπά στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου

Η καθαριότητα δεν είναι μόνο… μισή αρχοντιά. Αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κεκτημένο για τους δημότες μιας πόλης, οι οποίοι αξίζουν να διεκδικούν το δικαίωμά τους σε μια καλύτερη ζωή, με όρους αξιοπρέπειας, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, είναι οι άνθρωποί του. Οι εργαζόμενοι, δημότες της πόλης μας, δίνουν καθημερινά τον αγώνα για να περπατάμε όλοι σε καθαρές και υγειονομικά ασφαλείς  γειτονιές.

Χρέος της δημοτικής αρχής είναι να διευκολύνει την προσπάθειά τους.  Να σέβεται το έργο τους. Να τους εφοδιάζει με τα κατάλληλα εργαλεία και μέσα ώστε να μπορούν να επιτελέσουν με αποτελεσματικότητα το έργο τους.            

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή», πραγματοποίησε επίσκεψη στον Τομέα Καθαριότητας του δήμου, συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του, Γιάννη Κοτρώνη, προκειμένου να ευχαριστήσει τους εργαζομένους για την  καθημερινή προσφορά τους στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, να ακούσει τις απόψεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και να παρουσιάσει ένα πλαίσιο παρεμβάσεων, ως αυριανή δημοτική αρχή, που θα ισχυροποιήσει το αποτύπωμα της δουλειάς τους.

Στη ανταλλαγή απόψεων με τον Γιάννη Μπαξεβάνη, πρόεδρο των εργαζομένων και συνεργάτες του, ο Κωνσταντίνος Τσιαμπάς επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματός του για μια πόλη καθαρή, περισσότερο ανθρώπινη και φιλική στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, και δεσμεύτηκε να βρίσκεται στο πλευρό τους, αρωγός στο προβλήματά τους, ώστε διοίκηση και εργαζόμενοι, να συνεργαστούν με ειλικρίνεια, αυτοσεβασμό και αλληλοσεβασμό για να πετύχουν το κοινό στόχο.

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

Νεότερη Παλαιότερη