Συμπαράσταση του Συλλόγου Κοντοπεύκου στον αγώνα για την απόκτηση των πρώην εκπαιδευτηρίων ΜΑΚΡΗ


Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντόπευκου - Παράδεισου - Πευκακίων δηλώνει τη συμπαράστασή του στον αγώνα της Ενωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής για την απόκτηση των πρώην εκπαιδευτηρίων ΜΑΚΡΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα των γονέων της πόλης μας για την ανάγκη απόκτησης του ΟΤ 119 (πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή) και να δείξουμε και έμπρακτα την συμπαράσταση μας ενισχύοντας την Ένωση Γονέων Αγ. Παρασκευής για την αντιμετώπιση των εξόδων της δικαστικής μάχης που δίνουν για τον σκοπό αυτό.

Η ανάγκη απόκτησης του οικοπέδου για την ανέγερση του 12ου Δημοτικού και ενός Νηπιαγωγείου είναι αδιαμφισβήτητη και είναι υπόθεση όλης της πόλης. Οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των μαθητών σε ακατάλληλες αίθουσες σχολείων λόγω έλλειψης χώρων αλλά και η έλλειψη αναλόγων οικοπέδων για την ανέγερση σχολείων, καθιστά μοναδική λύση την απόκτηση του ΟΤ 119.

Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό των γονιών που παλεύουν για μια Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία και για ένα σχολείο που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους μαθητές. Θα επαγρυπνούμε μέχρι την επίτευξη του στόχου αυτού. Μέχρι να δούμε τα θεμέλια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευή.

Νεότερη Παλαιότερη