Δύναμη και νηφαλιότητα εύχεται ο Γιώργος Οικονόμου στους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν το αποκορύφωμα της προσπάθειας των μαθητών μας, με τη σημαντική συνδρομή των γονιών και των εκπαιδευτικών τους. Μετά από μια κοπιαστική χρονιά, με ιδιαιτερότητα λόγω των συνθηκών πανδημίας, οι μαθητές μας καλούνται να δώσουν το δικό τους αγώνα για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δημιουργώντας έτσι στέρεες βάσεις για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους, την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.

Ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες, συμμεριζόμενοι τις ανησυχίες, την αγωνία των ίδιων και των γονιών τους. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο δρόμος για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους περνάει μέσα από τις εξετάσεις, αλλά δεν τελειώνει σε αυτές. Πολλές ευκαιρίες και εναλλακτικές προτάσεις  θα συναντήσουν στη ζωή τους. Επομένως, με όπλο τις γνώσεις τους και οδηγό το πείσμα τους για επιτυχία, να πορεύονται σε όλες τις δοκιμασίες.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και σε γονείς και εκπαιδευτικούς, που χρόνια τώρα στηρίζουν και υποστηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Καλή δύναμη, νηφαλιότητα και κάθε επιτυχία!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Νεότερη Παλαιότερη