Ευχές Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά για καλή επιτυχία στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων


Με αφορμή τις πανελλήνιες Εξετάσεις που ξεκινούν από αύριο (Πέμπτη 2 Ιουνίου) για τα ΕΠΑΛ και συνεχίζονται την Παρασκευή (3 Ιουνίου) για τα ΓΕΛ, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς στέλνει το δικό του μήνυμα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής:

«Η στιγμή που περίμεναν όλη τη χρονιά οι μαθητές της Τρίτης Λυκείου των σχολείων της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, έφτασε.

Οι πολίτες του αύριο είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία σπουδαία πρόκληση. Μία από τις πολλές που θα βρουν στο δρόμο τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, είτε πετύχει κάποιος είτε όχι,  αποτελούν την απαρχή για μια νέα ζωή, για νέα όνειρα, για νέες φιλοδοξίες.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό από όλους τους μαθητές είναι πως οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια νέα αρχή. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς:

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που για το επόμενο διάστημα θα δώσουν τη δική τους «μάχη» ώστε να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών και των μόχθων τους.

Δύναμη και επιμονή σε όλους τους γονείς που βρίσκονται επί καθημερινής βάσεως στο πλευρό των παιδιών τους για να τους βοηθήσουν να πάρουν τον σωστό δρόμο της ζωής και να «παλέψουν» μαζί τους για να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους.

Και τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν το καθήκον τους ως λειτούργημα και όχι ως επάγγελμα για να βγάλουν στον κόσμο καλύτερους ανθρώπους, ισχυρότερες προσωπικότητες και σωστούς επαγγελματίες.

Πανελλήνιες είναι, θα περάσουν.

Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες».

Νεότερη Παλαιότερη