"3ο Open Air Cinema για παιδιά" από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), έχει μεριμνήσει για την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, με το θεσμοθετημένο πλέον, από το 2020, "3ο Open Air για παιδιά".

Από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, στο μικρό θέατρο της κεντρικής μας πλατείας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέατρο σκιών (Καραγκιόζη), μια θεατρική παράσταση που αναφέρεται στην Σμύρνη και μια κινηματογραφική ταινία.

Πέραν αυτού, παραστάσεις θεάτρου σκιών (Καραγκιόζης), θα παρουσιασθούν και στο παράρτημα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ", στον αύλειο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου (Αρτέμονος και Λυκούργου, Παράδεισος Κοντοπεύκου), στις 6 και στις 10 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ.

Επίσης, τόσο στο παράρτημα του Κινηματογράφου στον Παράδεισο Κοντοπεύκου (έως τις 12 Ιουλίου) όσο και στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου, Νεαπόλεως 7 στον Αϊ Γιάννη (από τις 13 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου), κάθε Δευτέρα και Τρίτη έχει προγραμματισθεί η προβολή ταινίας για παιδιά.


Νεότερη Παλαιότερη