Τo τουρνουά των Παγκορασίδων του ΓΣΑΠ


Ξεκίνησε το Τουρνουά Παγκορασίδων  της ΕΣΚΑ, στο οποίο ο Σύλλογός μας συμμετέχει με δύο ομάδες(ΓΣΑΠ και ΓΣΑΠ Β, ο μοναδικός σύλλογος που έχει δύο ομάδες). Η ομάδα ΓΣΑΠ αποτελείται κυρίως από αθλήτριες γεννημένες το 2007 και η ομάδα ΓΣΑΠ Β το 2008 και μερικές το 2009.  Ο στόχος των ομάδων μας είναι μια όσο το δυνατόν καλή πορεία , αλλά κυρίως η βελτίωση των αθλητριών και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.


Α. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΣΑΠ

1.ΓΣΑΠ - ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ 64-11


Το Σάββατο 9/4 στο γήπεδο Κοντοπεύκου, η ομάδα μας υποδέχθηκε τον ΑΣΤΕΡΑ Ν.ΜΑΚΡΗΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ στον πρώτο αγώνα για το τουρνουά παγκορασίδων στον 3ο όμιλο.

Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν δυναμικά και έχοντας σαφή υπεροχή έναντι της αντίπαλης ομάδας, επικράτησαν εύκολα ξεκινώντας με το δεξί σε αυτό το τουρνουά.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ Ν.ΜΑΚΡΗΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ που προσπάθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό !

2. ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ –ΓΣΑΠ 32 – 75

Το Σάββατο 16/4 η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης στο ομώνυμο γήπεδο για τον δεύτερο αγώνα μας στο τουρνουά παγκορασίδων του 3ου ομίλου.

Ο coach είχε προετοιμάσει τα κορίτσια ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αφού η αντίπαλη ομάδα είναι δυνατή και αποσκοπεί στη νίκη.

Η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να παίξει στα ίσια την αντίπαλη ομάδα. Έπαιξε σωστή άμυνα και μαζί με τις ωραίες επιλογές και συνεργασίες στην επίθεση, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να ελπίζει για τη νίκη.

Όλα τα κορίτσια μας είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα και συνέβαλαν στη διαμόρφωση του σκορ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Σινάνογλου Α, Λάσκαρη Μ, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεϊσογλου Μ, Κεχρή Δ, Αγριογιάννη Ζ, Μαλισόβα Α
     

3. ΓΣΑΠ – ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΘΟ : 85 – 22

Την Κυριακή 17/4 και ενώ έχουν περάσει μόνο 17 ώρες από τη λήξη του προηγούμενου αγώνα, η ομάδα μας υποδέχεται στο Κοντόπευκο την ομάδα Καλυβίων ΓΑΣ για τον τρίτο αγώνα του τουρνουά.

Η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε με 7 παίκτριες και ο αγώνας εξελίχθηκε σε μια δυναμική προπόνηση για τα κορίτσια μας. Ευχαριστούμε την Κωνσταντίνα Οικονόμου που αν και τραυματίας, ακολούθησε την ομάδα και στα δύο παιχνίδια, στηρίζοντας τις συμπαίκτριες της από τον πάγκο. Της ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και επιστροφή στο γήπεδο!

ΓΣΑΠ (Χατήρας):
Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Σινάνογλου Α, Λάσκαρη Μ, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεϊσογλου Μ, Κεχρή Δ, Αγριογιάννη Ζ, Μαλισόβα Α

Επόμενο αγωνιστικό διήμερο: το Σάββατο 14/5 στις 6.30μμ με τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ στα Μελίσσια και την Κυριακή 15/5 στις 6.00μμ στο Κοντόπευκο με τον ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ.



Β. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΣΑΠ Β

 
1.ΠΑΟ- ΓΣΑΠ Β: 74-22


Tο Σάββατο 9/4  διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της ομάδας ΓΣΑΠ Β για το τουρνουά ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Τα κορίτσια μας παρόλο ότι είχαν καιρό να παίξουν επίσημο αγώνα πήγαν αρκετά καλά, ιδιαίτερα στο τέταρτο μέρος  απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Τα κορίτσια ήταν σαφώς επηρεασμένα από το όνομα του αντιπάλου και μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο ξεκίνημα του αγώνα. Πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα του αντιπάλου.
 
ΓΣΑΠ (Βασίλης Μπούντας):
 Συρίγου, Τούτση, Νίκου, Ιωάννου, Μπουρμά, Κυρκοπούλου, Αθανασοπούλου, Κασκαβέλη, Μαρτάκη, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου, Μητροπέτρου.


2. ΓΣΑΠ Β – ΓΚΡΑΒΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: 51-25

Tο Σάββατο 16/4  διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας της ομάδας μας για το τουρνουά ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ . Τα κορίτσια μας μπήκαν από την αρχή συγκεντρωμένες στο στόχο τους που δεν ήταν άλλος από την νίκη. Δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο και πήραν από την αρχή προβάδισμα στο σκορ που το διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.  Γίνανε ωραίες φάσεις και όμορφοι συνδυασμοί με την συμμετοχή όλης της ομάδας.
 
ΓΣΑΠ (Γωγώ Σακουλάκη): Τούτση, Νίκου, Ιωάννου, Μπουρμά, Κυρκοπούλου, Αθανασοπούλου, Κασκαβέλη, Μαρτάκη, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου, Μητροπέτρου. Γρηγοριάδη.


3.ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ- ΓΣΑΠ Β: 56-24


Tο Κυριακή 17/4  διεξήχθη ο τρίτος αγώνας της ομάδας μας για το τουρνουά ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (δεύτερος μέσα στο ΣΚ). Τα κορίτσια μας  μέσα στο ιστορικό γήπεδο του Σπόρτινγκ μπήκαν αρκετά μουδιασμένα και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην πίεση του αντιπάλου στο Α ημίχρονο. Στο Β ημίχρονο η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες.. Όμως η  διαφορά που είχε αποκτήσει ο αντίπαλος στην αρχή τον βοήθησε να βγει νικητής. Η ομάδα του Σπόρτινγκ θα παλέψει για την πρωτιά μαζί με τη ομάδα του Παναθηναϊκού. Παρόλη την  ήττα ήταν σημαντική εμπειρία για τα κορίτσια οι αγώνες με τόσο αξιόλογους αντιπάλους για να αποκτήσουν εμπειρίες για την επόμενη χρονιά.

ΓΣΑΠ (Βασίλης Μπούντας): Συρίγου, Τούτση, Νίκου, Ιωάννου, Μπουρμά,, Κυρκοπούλου, Αθανασοπούλου, Κασκαβέλη, Μαρτάκη, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου, Γρηγοριάδη, Ζαγλανίκη.



ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ


Στην διοργάνωση της ΕΣΚΑ των μικρότερων ηλικιών ο Σύλλογός μας συμμετέχει με δύο τμήματα για να νοιώσουν όλα τα  παιδιά  την χαρά της συμμετοχής και να  αποκτήσουν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν υπάρχει επίσημη βαθμολογία και δεν αναγράφεται το σκορ.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/4/2022)



ΓΣΑΠ Α΄- ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Με ανυπομονησία και χαρά ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο τουρνουά τα μεγαλύτερα μικρά μας. Με την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους έπαιξαν πολύ ωραία και δίκαια κέρδισαν τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων.

ΓΣΑΠ Α΄ (Ναζίρη-Αποστολάκη):
Πολυμένου, Καραπατή, Μητροπέτρου, Βλάχου, Πρίφτη, Γιάλα, Χουρδάκη, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πολυχρονοπούλου, Πάγια, Ζαβιτσάνου, Ντραγκότι, Μαντζαβίνου.


ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣΑΠ Β΄

Πρωτόγνωρη εμπειρία για τις πολύ μικρές μας αθλήτριες. Γεννημένες το 2010 και νεότερες, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και η εικόνα που μας παρουσίασαν μας γέμισε με ενθουσιασμό. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και τις προπονήτριές τους για την πολύ όμορφη προσπάθειά τους και την δουλειά που κάνουν.

ΓΣΑΠ Β΄ (Αποστολάκη, Ναζίρη): Ανδρουλιδάκη, Λιάρου, Πικέα, Λίντζιου, Γόνη, Αθανασίου, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Φουρναράκη, Αθανασοπούλου, Ανδρεούλη, Ανυφαντή.


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16 και 17/4/2022)



ΖΑΟΝ – ΓΣΑΠ Α΄

Ακόμα ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μας χάρισαν τα κορίτσια μας. Με πολύ ωραίες φάσεις έβαλαν αρκετά καλάθια κάνοντας χαρούμενες τις προπονήτριές τους αλλά και τους γονείς που παρακολούθησαν τον αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλες, συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.

ΓΣΑΠ Α΄ (Ναζίρη-Αποστολάκη): Πολυμένου, Καραπατή, Βλάχου, Πρίφτη, Γιάλα, Κυρκοπούλου, Χουρδάκη, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πολυχρονοπούλου, Πάγια, Ζαβιτσάνου, Ντραγκότι.

ΓΣΑΠ Β΄ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

Συνεχίζουν να μαθαίνουν και να κατανοούν τους κανόνες του παιχνιδιού μέσα από την συμμετοχή τους οι μικρές μας αθλήτριες και να μαζεύουν πολύτιμες εμπειρίες. Το κυριότερο όμως είναι ότι το κάνουν διασκεδάζοντας όλες μαζί, κάτι που φαίνεται στα πρόσωπά τους κατά την διάρκεια και το τέλος κάθε αγώνα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τις προπονήτριες για την εξαιρετική τους προσπάθεια να μάθουν και να χαίρονται το άθλημα του μπάσκετ.

ΓΣΑΠ Β΄ (Αποστολάκη, Ναζίρη): Ανδρουλιδάκη, Πικέα, Λίντζιου, Γόνη, Αθανασίου, Ντραγκότι, Θεοδωροπούλου, Φουρναράκη, Αθανασοπούλου, Ανδρεούλη, Ανυφαντή, Μητροπέτρου,Μαντζαβίνου.

Νεότερη Παλαιότερη