Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ του Βόρειου Τομέα από την Περιφέρεια Αττικής


Η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 37, του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» προχώρησε από τις 4-8/4 Απριλίου σε νέα διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου σε συνολικά 3.300 ωφελούμενους του προγράμματος.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομεά, Λουκία Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο σημείο διανομής στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής παρακολούθησε τη διαδικασία και δήλωσε:   

«Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και όλοι εμείς στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής θεωρούμε χρέος μας τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Εργαζόμαστε συστηματικά με στόχο τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και την αξιοπρεπή διαβίωση των συμπολιτών μας».

Στους επτά εταίρους της σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (Αγ. Παρασκευή, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ν. Ηράκλειο, Ν. Ιωνία, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών & Ιερά Μητρόπολη Ν.Ιωνίας & Φιλαδελφείας, Χαλάνδρι), συνολικά διανεμήθηκαν μέχρι τριάντα (30) είδη ανάλογα με τον τύπο της κάθε αίτησης και της οικογένειας που αντιστοιχεί .

 

Νεότερη Παλαιότερη