Δωρεάν παιδικό θέατρο στην κεντρική πλατεία το Σάββατο από τον ΠΑΟΔΑΠ

Θεατρική παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», υπό την αιγίδα του ΠΑΟΔΑΠ, γιατί η κυκλοφοριακή συμπεριφορά είναι δείγμα πολιτισμού

Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» θα παρουσιάσει δωρεάν την θεατρική παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στις 11 μ.μ., στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας.

Είναι μια δράση που απευθύνεται στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα κυκλοφοριακής συμπεριφοράς, για να μάθουν τα παιδιά να περπατούν προσεκτικά στους δρόμους και να γίνουν, μελλοντικά, άριστοι οδηγοί. Τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς που θα παρουσιασθούν με θεατρικά, χορευτικά και ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική, είναι ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, τα δε παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά καθ΄ όλη την διάρκεια της παραστάσεως.

Μέχρι σήμερα, τις παραστάσεις έχουν παρακολουθήσει πάνω από 60.000 παιδιά. Το 2015, οι δράσεις της «Ελεύθερης Έκφρασης» βραβεύθηκαν στις Βρυξέλλες, με πανευρωπαϊκό βραβείο για τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα κυκλοφοριακής ευαισθητοποιήσεως στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση.


Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ


 

Νεότερη Παλαιότερη