Ο Ομιλος Ακτιος συνεχίζει με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την υγεία

Το πρώτο σεμινάριο του ΟΜΙΛΟΥ ΑΚΤΙΟΥ στην κοινότητα πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία! Είχε θέμα «Γνωριμία και Φροντίδα του Αναπνευστικού μας Συστήματος» και συνδιοργανώθηκε με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.

Η κυρία Μαρία Πρίφτη, Ψυχολόγος και Προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας & Παιδείας, έκανε την εισαγωγή επισημαίνοντας την αναγκαιότητα αντίστοιχων δράσεων στην κοινότητα και το πόσο βοηθητικές είναι για όλους.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον Κωστή Προύσκας PhD- Costis Prouskas PhD, Διευθύνοντα  Σύμβουλο της ΑΚΤΙΟΣ Α.Ε. & Κλινικός Διευθυντής της Blocks Group ο οποίος ανέφερε πως είναι «ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι το Κέντρο Aποθεραπείας & Aποκατάστασης Φιλοκτήτης μετονομάζεται σε Άκτιος Αποκατάσταση και η κουλτούρα των ποιοτικών υπηρεσιών του Άκτιου εμφυτεύεται και στην Αποκατάσταση, ενώ τα σεμινάρια του Ομίλου κρατούν ψηλά τη σημαία της εκπαίδευσης στην κοινότητα».

Η εισηγήτρια της δράσης κα Νικηφόρου Αρετή, RN, MSc, Προϊστάμενη Νοσηλεύτρια, Υπεύθυνη του Γραφείου Εκπαίδευσης Ν.Υ. Άκτιος Αποκατάσταση τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να φροντίζουμε με έναν υγιή τρόπο ζωής το Αναπνευστικό μας Σύστημα. Επιπλέον, ανέφερε λεπτομερώς τις τελευταίες πληροφορίες για τον Covid - 19, τονίζοντας παράλληλα πως «η πρόληψη, πραγματικά σώζει ζωές...».

Στο τέλος, οι πάνω από 240 συμμετέχοντες πραγματοποίησαν απορίες γεννώντας ένα διάλογο εποικοδομητικό, μέσα από τον οποίο διεξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και σας περιμένουμε σε... επόμενο σεμινάριο του ΟΜΙΛΟΥ ΑΚΤΙΟΥ.



Νεότερη Παλαιότερη