Τροχαίο με απορριμματοφόρο του Δήμου τα ξημερώματα

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στο Δ. Αγίας Παρασκευή, όταν ένα αυτοκίνητο smart προσέκρουσε στις 02:00 τα ξημερώματα σε απορριμματοφόρο του δήμου.

Οι εργαζόμενοι Καθαριότητας σώθηκαν κυριολεκτικά από τύχη, καθώς εκείνη τη στιγμή είχαν κατέβει για την περισυλλογή κάδων.

Η aftodioikisi.gr μίλησε με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων Δ. Αγίας Παρασκευής κ. Γεώργιο Μεταξιώτη, ο οποίος μας περιέγραψε τι συνέβη:

“Το ατύχημα έγινε επί της Λ. Ειρήνης. Οι εργαζόμενοι είχαν κατέβει να μαζέψουν τους κάδους και ξαφνικά ένα όχημα προσέκρουσε με δύναμη πίσω από το απορριμματοφόρο. Ήταν μια κοπέλα, προφανώς έχασε τον έλεγχο. Φώτα υπήρχαν. Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Οι εργαζόμενοι δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και αποχώρησαν για το σπίτι τους, καθώς ήταν σοκαρισμένοι από το περιστατικό. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία. Κατόπιν, η υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε και θα γίνουν οι σχετικές ενέργειες. Ωστόσο, είναι ένα το περιστατικό που πρέπει να καταγραφεί και να κρούσει ένα ακόμη “καμπανάκι” για τις συνθήκες εργασίες των ανθρώπων αυτών”.

  

aftodioikisi.gr 

Νεότερη Παλαιότερη