Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο «Αλληλεγγύη για Όλους»


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΛΛΗΛEΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
Πάρου 3, Τ.Κ. 15343 Αγία Παρασκευή
Τηλέφωνο – Φαξ: 2106393627
email:  makis@krassanakis.gr, anmichas@gmail.com


Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Αλληλεγγύη για Όλους».

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Γούλας, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης ενός συλλόγου, με ένα τέτοιο έργο, στην εποχή μας, και δη στο δήμο μας, και ευχήθηκε η στενή συνεργασία που υφίσταται μεταξύ των δύο πλευρών, όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να ενδυναμωθεί.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Βασίλειος Σαββίδης, ευχαρίστησε τον πατέρα Σταύρο και ολόκληρο το προσωπικό του Ιερού Ναού για τη μεγάλη συνεισφορά τους στο έργο του συλλόγου, εξέφρασε τη βούληση για ακόμα στενότερη συνεργασία, ενώ κλείνοντας ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συλλόγου τα οποία επώνυμα ή ανώνυμα προσφέρουν τα βέλτιστα στο έργο του συλλόγου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή την περίοδο ο σύλλογος «Αλληλεγγύη για Όλους» ενισχύει, κυρίως με τρόφιμα, αρκετές οικογένειες σε ολόκληρη την Αγία Παρασκευή και παράλληλα δραστηριοποιείται και στον πολιτιστικό τομέα με την λειτουργία ομάδας χορευτικού και χορωδίας.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΣ

Νεότερη Παλαιότερη