Ενημέρωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το 2ο Γυμνάσιο

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής αναφορικά με τη νέα ζημιά που δημιουργήθηκε σε δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Την προηγούμενη εβδομάδα, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, το 2ο  Γυμνάσιο υπέστη πολλές ζημιές στον φωτισμό, στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, στους μηχανισμούς των συρόμενων πορτών αλλά και σε πολλά ηλεκτρονικά μηχανήματα  (υπολογιστές, κλπ).

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημέρωσε άμεσα τον ΔΕΔΔΗΕ και συνεργείο του βρέθηκε στο χώρο για την αποκατάσταση των ζημιών. Ακολούθως  η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή ανέλαβε να δώσει λύσεις στα προβλήματα που άφησε πίσω της η βλάβη, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις του σχολείου να είναι σε κατάσταση λειτουργίας για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα θρανία.

Όμως, χθες το απόγευμα στο σχολείο παρουσιάστηκαν αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και πάλι ζημιές ιδίας φύσεως.

Ο Δήμος ενημέρωσε εκ νέου τον ΔΕΔΔΗΕ, και συνεργείο του βρίσκεται στο σημείο, έτσι ώστε να επισκευαστούν οι ζημιές που δημιουργήθηκαν σε μηχανήματα κομβικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναμένει την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση του προβλήματος, έτσι ώστε να μπορέσει η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, με τη συνδρομή του Δήμου, να δημιουργήσει και πάλι τις συνθήκες για την ασφαλή επαναλειτουργία του σχολείου.


Νεότερη Παλαιότερη