Στο αμαξοστάσιο του Δήμου & στον Σύλλογο Τσακού βρέθηκε παραμονές Χριστουγέννων ο Γιάννης Μυλωνάκης


«Η δημοτική παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν και παραμένει στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας»

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής βρέθηκε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής».

Ο Γιάννης Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Διακογιάννη, συνομίλησε με τους εργαζόμενους, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για καλά Χριστούγεννα και τους ευχαρίστησε για την καθημερινή μάχη που δίνουν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να κρατούν την πόλη μας καθαρή. Επίσης, επανέλαβε τη δέσμευση της παράταξης να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.


Λίγο αργότερα οι Γιάννης Μυλωνάκης και Πέτρος Διακογιάννης βρέθηκαν στον Σύλλογο Τσακού, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο και μέλη του συλλόγου, σχετικά με θέματα που αφορούν την περιοχή, αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για τις εορταστικές ημέρες.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στη «βάση» τους στην Αγ.Ιωάννου όπου συνεχίζεται η δράση της παράταξης για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» όπου μαζί με τα στελέχη της παράταξης Κώστα Κρητικίδη, Τάνια Νικολούλια, Κώστα Γαλέα, Αργύρη Καρατράντο και Μυρσίνη Ζαφειράκη άκουσαν τα κάλαντα που έψαλαν μικροί φίλοι των «Αλλάζουμε».

Με αφορμή τις παραπάνω επισκέψεις, ο κ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Η δημοτική παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν και παραμένει στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας. Σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων, επισκεφθήκαμε το αμαξοστάσιο του Δήμου για να ευχηθούμε στους εργαζόμενους για τις άγιες μέρες, αλλά και για να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το δύσκολο έργο που επιτελούν. Επίσης, συνομιλήσαμε με μέλη του Συλλόγου Τσακού, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε μαζί τους ενδιαφέρουσες απόψεις.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, αλλά και όλα τα μέλη της, θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε άμεση επαφή με κάθε πολίτη και κάθε φορέα, καταγράφοντας προβληματισμούς, ιδέες και προτάσεις, που θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσουμε στους συνδημότες μας σε λίγους μήνες.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και αγάπη».


Νεότερη Παλαιότερη