Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνίας Βασίλης Γιαννακόπουλος στα 8α Βραβεία Αυτοδιοίκησης

Αποδόθηκαν τα 8α Βραβεία Αυτοδιοίκησης (στα πλαίσια του θεσμού Βραβεία Αυτοδιοίκησης) σε μία λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής (ΕΝ.Δ.Α) και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) με την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο τέως ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο για την ξεχωριστή προσφορά του στη χώρα, αλλά και για τη στήριξη του θεσμού της αυτοδιοίκησης ως Υπουργός Εσωτερικών, καθώς και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης για την προσφορά του στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου Βαθμού.

Για την κοινωνική τους προσφορά τιμήθηκαν οι Εθελοντές Δασοπροστασίας Αφιδνών και οι  Χρυσοί Ολυμπιονίκες Στέφανος Ντούσκος και Μιλτιάδης Τεντόγλου.

Τους Ασημένιους Ολυμπιονίκες της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνίας και τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Δ.Α., επισημαίνοντας πως "την επιτυχία αυτή ούτε οι ίδιοι, ούτε όλοι οι Έλληνες, δεν μπόρεσαν να χαρούν λόγω των πυρκαγιών που κατέστρεφαν εκείνες τις μέρες το φυσικό μας πλούτο και εκατοντάδες περιουσίες συμπολιτών μας."

Επιπλέον,  βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στην αυτοδιοίκηση, οι Δήμαρχοι: Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, Διονύσου Ιωάννης Καλαφατέλης, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, καθώς και τους πρώην Δημάρχους Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Παλαιού Φαλήρου Διονύσιος Χατζηδάκης, και Πόρου Σπυρίδωνας Σπυρίδων. 

Oι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στυλιανού Πέτσα, του Προέδρου της Π.Ε.Δ.Α και Δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, του Προέδρου της ΕΝ.Δ.Α, Παύλου Καμάρα και δεκάδων Δημάρχων και Αιρετών Συμβούλων της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.






--

Νεότερη Παλαιότερη