Το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Κινητού Πράσινου Σημείου στην Αγία Παρασκευή

Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή σταθμεύει στην Αγία Παρασκευή το Κινητό Πράσινο Σημείο της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο συλλέγει ανακυκλώσιμα υλικά πολλών κατηγοριών.

Ο τύπος και το βάρος των υλικών που προσκομίζονται προς ανακύκλωση, μετατρέπονται σε πόντους και οι πολίτες κερδίζουν οφέλη, μέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος.

Οι κατηγορίες των υλικών που μπορούν να συλλεχθούν προς ανακύκλωση στο Κινητό Πράσινο Σημείο είναι οι παρακάτω:

 

 

Σημείωση: Τα ρούχα/υφάσματα που παραδίδονται στο Κινητό Πράσινο Σημείο της Περιφέρειας Αττικής οδηγούνται προς ανακύκλωση, άρα πρέπει να είναι υλικά που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Για τα ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση υπάρχουν οι κόκκινοι κάδοι συλλογής ρούχων, που έχει τοποθετήσει ο Δήμος σε 30 σημεία της πόλης.

Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής το τωρινό πρόγραμμα στάσεων είναι το ακόλουθο:


Σημείωση: Τα σημεία στάθμευσης ενδέχεται να αλλάζουν, ανάλογα με τις συνθήκες!

Εάν επιθυμείτε να επισκεφτείτε το Κινητό Πράσινο Σημείο, καλέστε στο τηλ.210 92 15 000 για επιβεβαίωση των στάσεων. Εάν έχετε κάνει ήδη εγγραφή, μπορείτε να ελέγχετε τα σημεία στάσεων μέσω της mobile εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thegreencity.gr ή καλέστε στο τηλ.: 210 92 15 000.

To πρόγραμμα υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, τον ΕΣΔΝΑ και την εταιρεία Citipost σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής. 

Νεότερη Παλαιότερη