Νίκη για τις γυναίκες αλλά και την ομάδα των ΜΙΝΙ στον ΓΣΑΠ


Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
ΜΠΑΣΚΕΤ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΜΕΛΟΣ  Ε.Ο.Κ. – Ε.Σ.Κ.Α.
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΑΧΑΙΩΝ & ΔΩΡΙΕΩΝ 20, 15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ        
E-mail : info@gsap.gr, www.gsap.gr ,  www.facebook.com/gsapbc    
Αριθμ. πρωτ. 1128/02.11.21

 

ΝΙΚΗ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ


Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις από τις γυναίκες μας που υπέταξαν και  τον ισχυρό Κρόνο.

Φαίνεται ότι βρήκαν την σωστή συνταγή. Το ζήτημα τώρα είναι να μην την εγκαταλείψουν!

Οι νεάνιδες είχαν ρεπό και τα μίνι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη. Οι κορασίδες και οι παγκορασίδες το παλεύουν. Η βελτίωση θα έρθει με σοβαρή δουλειά και κυρίως με συνέπεια στις προπονήσεις.

                                                         

A . ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 

ΓΣΑΠ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: 61-57

Δεκάλεπτα 22-20,11-6,14-15,14-16

 
Διαιτητές: Τερζής-Κουλουμπαρίτσης(αρκετά καλοί)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί του ισχυρού Κρόνου. Ακολούθησε την ίδια πετυχημένη συνταγή όπως με τον αγώνα με τα Μελίσσια της 28/10.

Πάθος και πίστη για την νίκη, εξαιρετική άμυνα που υποχρέωσε τον Κρόνο σε αποτυχημένες επιθέσεις, κυριαρχία στα ριμπάουντ, συγκεντρωμένες στην επίθεση. Στο τέλος του α΄ δεκαλέπτου περάσαμε μπροστά στο σκορ και δεν ξαναχάσαμε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Το ημίχρονο μας βρήκε μπροστά με 7 πόντους και το μόνο που κατάφερε ο αντίπαλος στο β’ ημίχρονο ήταν η μείωση της διαφοράς. Η ομάδα μας έπαιξε ακόμα καλύτερο μπάσκετ από τον προηγούμενο αγώνα και έδειξε σαφή δείγματα αγωνιστικής βελτίωσης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή τους. Την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Τερψιθέα Γλυφάδας και αναμένουμε να δούμε το ίδιο καλό πρόσωπο.

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη, Στούπα 13(3), Χατήρα 3,Τσιαδή 12, Ακρίβου 10, Ευαγγελάτου 12(2), Μήτση, Τριανταφύλλου 4 ,Σακουλάκη 3 ,Καράμπελα ,Γρίσπου 4 , Μητροπούλου.


Β. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣΑΠ: 62-34


Δεκάλεπτα: 17-10, 15-12, 19-7, 11-5

Το Σάββατο 30/10/2021 οι κορασίδες μας πήγαν για να αντιμετωπίσουν τον Κρόνο Γέρακα. Ξέχασαν όμως να πάρουν μαζί την αυτοπεποίθηση και την ψυχραιμία τους. Ξεκίνησαν πολύ αγχωμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εφαρμόσουν τις οδηγίες του coach και όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.  Καταλυτική ήταν η συνδρομή της Λυδίας που αν και αδιάθετη, έβαλε τα δυνατά της και πέτυχε τα περισσότερα καλάθια. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 6/11/2021 στις 6μμ στο Κοντόπευκο με τον ΑΝΤΑΙΟ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας):
Σινάνογλου Κ. 3, Παγίδα 5, Σινάνογλου Α., Πολυμένου 2, Κοντογιωργάκη, Κεϊσογλου 2, Χατήρα 16, Δασκαλάκη 6, Σινιώρη

Γ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ


Στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας Κορασίδων  της ΕΣΚΑ ο Σύλλογός μας συμμετέχει με την ομάδα των παγκορασίδων του με βασικό στόχο την βελτίωση των αθλητριών και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών μετά και την περίοδο δύο ετών απραξίας.

ΓΣΑΠ- ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 44-55

Tο Σάββατο  30/10  διεξήχθη ο τρίτος αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και πάλι στο γήπεδο μας.

Τα κορίτσια μας είχαν  μουδιασμένο ξεκίνημα, αλλά  σταδιακά στην διάρκεια του αγώνα ανέβασαν την απόδοση τους, πλησίασαν στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν. Το σημαντικό σημείο  όμως για εμάς ήταν ότι υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο σκοράρισμα από αρκετές παίκτριες της ομάδας μας.

Το επόμενο Σάββατο παίζουμε τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα με την Τούφα.
 
ΓΣΑΠ (Βασίλης Μπούντας):
 Συρίγου, Τούτση, Νίκου, Ιωάννου, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου,  Μωραϊτη, Μαλισόβα,,Αθανασοπούλου, Κεχρή, Οικονόμου,, και Τοτού.


Δ. ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ

Γ.Σ.Α.Π – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: 46-17 (6-2, 5-4, 17-3, 7-8, 11-0)


Την Κυριακή 31/10, τα κορίτσια μας, του τμήματος ΜΙΝΙ, αντιμετώπισαν στην έδρα μας την αντίστοιχη ομάδα της Ραφήνας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και την ήττα στην 1η αγωνιστική με τον Αγ. Νικόλαο Παλλήνης, η ομάδα μας βρήκε τα πατήματα της, έπαιξε καλό μπάσκετ και επικράτησε εύκολα με σκορ 46-17.

Την Κυριακή 7/11, στη Νέα Μάκρη, θα διεξαχθεί ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής και ευελπιστούμε σε μία νέα καλή εμφάνιση των κοριτσιών μας.

Γ.Σ.Α.Π (Ναζίρη):
Πάγια, Πολυμένου, Κασκαβέλη, Καραπατή, Ανδρεούλη, Σεφερλή, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη, Ζαγλανίκη, Πολυχρονοπούλου, Κοντογιώργη.

Νεότερη Παλαιότερη