«ΝΙΚΗ των Πολιτών»: Ο Ζορμπάς που βιαζόταν να ψηφιστούν τα τέλη, τελικά τα απέσυρε μόνος του

Ακύρωσε την ψήφιση των τελών για σπίτια και καταστήματα ο Δήμαρχος Β. Ζορμπάς μετά την καταγγελία μας για καταχρηστική και παράνομη απόκρυψη μεγάλου ποσού επιχορηγήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το ζήσαμε και αυτό: Ο άνθρωπος που κατηγορούσε με ύβρεις τέσσερις παρατάξεις επειδή δεν συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο, αυτός ο ίδιος απέσυρε το θέμα!

Είναι ο ίδιος που την προηγούμενη μέρα έκανε επίθεση σε τέσσερις επικεφαλής παρατάξεων.

Πιο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά Δημάρχου, που επιπλέον κατηγόρησε μέλη του κόμματος του, επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων, ως ακροδεξιούς, δεν μπορεί να υπάρξει.

Ζητήσαμε την αναβολή του θέματος στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και το αρνήθηκε.

Ήταν έτοιμος, μάλιστα, να επιβαρύνει τους Δημότες με 1 εκατομμύριο ευρώ αφού επιδιώκει να αγοράσει με χρήματα του Δήμου, και όχι της επιχορήγησης, οχήματα τα περισσότερα των οποίων έχουν μεγάλο ύψος αγοράς.

Εγείρονται έτσι, τεράστια ερωτήματα σχετικά με την κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών.

Για το θέμα αυτό όμως, σύντομα, θα ενημερώσουμε δημόσια με λεπτομέρειες.

Μετά τις καταγγελίες μας παραδέχτηκαν την παρανομία και άγνοια τους για τα 660.000€ της μιας επιχορήγησης του Υπουργείου, ενώ εκκρεμεί και άλλη 223.000€.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, από κοινού με τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης απαιτούμε μείωση των τελών 20% για τα καταστήματα και καμία αύξηση για τις οικίες.
 
20 Νοεμβρίου 2021

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

Νεότερη Παλαιότερη