Αγωνιστική ανασκόπηση ΓΣΑΠ & επανόρθωση παραλείψεων


ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ


Στην ανακοίνωσή μας της 5/11/21 που ενημέρωσε τους φίλους μας για τις αρχαιρεσίες μας της 31.10.21 υπήρχαν δύο παραλείψεις.

Η μία  αφορά τα μέλη μας που εξελέγησαν στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Αυτά είναι κατά σειρά εκλογής  α) η Κατερίνα Οικονόμου, έφορος του τμήματος γυναικών, παλιά αθλήτρια του ΓΣΑΠ με θητεία και στην ομάδα γυναικών και παλιά μαθήτρια του Γ Λυκείου

β) ο Θανάσης Φαλούκας, που εκτός από Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Β Αθήνας από το 2012 μέχρι το 2020  και ακόμα παλιότερος Διευθυντής του Γ Λυκείου (είχε μαθήτρια την Κατερίνα Οικονόμου),έχει διατελέσει και  πρόεδρος του ΓΣΑΠ και
 
γ) η Αλεξάνδρα Βεντούρη-Κυρκοπούλου, μέλος του ΓΣΑΠ, μητέρα νεάνιδας και επίσης πρώην μαθήτρια του Γ Λυκείου και του Θανάση Φαλούκα!

Η δεύτερη αφορά την ανακήρυξη του Βασίλη Νικητάκη ως επίτιμου μέλους του ΓΣΑΠ, ως μία οφειλόμενη απόδοση τιμής σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τον αθλητισμό της πόλης μας , είτε σαν ποδοσφαιριστής της ΣΑΝΤΑ, είτε σαν δημοτικός υπάλληλος, αλλά κυρίως ως ο φύλακας-άγγελος του δημοτικού γυμναστηρίου του Κοντοπεύκου επί μακρά σειρά ετών.

Ζητάμε συγγνώμη και από τους τέσσερις.


ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΑ

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ «ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Άνετη νίκη για τις γυναίκες εντός έδρας επί της ΑΕΚ Περιστερίου με πολύ καλή εμφάνιση.

Οι νεάνιδες έκαναν την πρώτη τους ήττα με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι κορασίδες δεν τα κατάφεραν στο Αιγάλεω με τον Μελά, ενώ οι παγκορασίδες είχαν ρεπό. Τα μίνι μας μπορούσαν να πάρουν την νίκη, την οποία έχασαν για τρεις πόντους.
                                                         

Α. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ – ΑΕΚ Περιστερίου: 56-24 (9-7, 18-04, 10-03, 19-10)

Διαιτητές: Κηπώσης-Αντωνέλλου(μέτριοι)

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας με την εκ των ουραγών ΑΕΚ Περιστερίου , η οποία μας δυσκόλεψε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο. Όταν στην συνέχεια ανεβάσαμε την πίεση στην άμυνα το παιχνίδι «τελείωσε». Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ  δεν το προσπάθησε. Απλά δεν τα κατάφερε. Στα θετικά του αγώνα ότι για πρώτη φορά οι νεάνιδες Μήτση και Μητροπούλου πήραν χρόνο συμμετοχής και μάλιστα σκόραραν. Επίσης δεν συμμετείχαν  οι τραυματισμένες Ακρίβου, Σακουλάκη και Καράμπελα. Στις ειδήσεις του αγώνα η συμμετοχή της «δικιάς» μας Βιβής Γκόγκου σαν παίκτρια της ΑΕΚ. Της ευχόμαστε περαστικά από μία πτώση που είχε στο παρκέ και καλή συνέχεια. Τώρα την επόμενη Κυριακή 21/11 θα δοκιμαστούμε εκτός έδρας στον Βύρωνα με τον Αθηναϊκό.

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη, Στούπα 15(3), Χατήρα 6(1), Τσιαδή 4, Ευαγγελάτου 8(1), Μήτση 3(1), Τριανταφύλλου 10, Γρίσπου 8, Μητροπούλου 2.

 

Β. ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣΑΠ :69 – 44 (22-9,15-12,13-9,19-14)


Ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο οι νεανίδες μας με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα, μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα καθώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, ενώ στην συνέχεια αν και υπήρξε αγωνιστική ισορροπία δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να πλησιάσουμε στο σκορ τον αντίπαλο και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή μας για την έως τώρα πορεία τους, που μας φέρνει στην δεύτερη θέση του ομίλου. Την επόμενη αγωνιστική τα κορίτσια μας θα εκμεταλλευτούν το ρεπό τους για ανασύνταξη και ξεκούραστες θα υποδεχθούν τον Προμηθέα στην έναρξη του δευτέρου γύρου την Δευτέρα 29/11/21 στις 21:45.

ΓΣΑΠ (Χατήρας):
Πενέλη 11 (2),Χατήρα 8,Κέντρου,Κυρκοπούλου 1,Μήτση 4 (1),Δασκαλάκη, Χριστοπούλου, Μητροπούλου 3, Κανιστρά 2, Κακοσούρη 15 (2), Αλεξάνδρου, Κεΐσογλου.


Γ. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΜΕΛΑΣ - ΓΣΑΠ: 53-19 (17-3, 10-4, 18-4, 8-8)


Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε μια σαφώς καλύτερη ομάδα, η οποία χωρίς να έχει παίχτριες που να ξεχωρίζουν παρουσιάστηκε πολύ δεμένη και λειτουργική. Αυτό όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα πολλά λάθη και το άγχος που παρουσίασε η δική μας ομάδα,
 τα οποία έφεραν και την  μεγάλη διαφορά. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με το Ίλιον το Σάββατο 20/11 στις 19:30 στο Κοντόπευκο,  στο οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε την νίκη.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Πολυμένου, Κοντογιωργάκη, Κείσογλου,  Δασκαλάκη, Σινιώρη,  Αλεξάνδρου, Κασκαβέλη


Δ. ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ

ΓΣΑΠ-ΚΑΛΥΒΙΑ: 23-26 (2-10,9-8,6-4,2-2,4-2)


Στα τέσσερα από τα πέντε οκτάλεπτα η ομάδα μας ήταν καλύτερη και μπροστά στο σκορ, αλλά  δεν μπόρεσε να καλύψει την διαφορά των οκτώ πόντων που πήρε ο αντίπαλος στο πρώτο οκτάλεπτο.   Το σημαντικό είναι ότι τα κορίτσια μας , με τις παροτρύνσεις της προπονήτριάς τους έδειξαν χαρακτήρα, το πάλεψαν και αυτό είναι το δίδαγμά τους από τον αγωνιστικό αθλητισμό. Την επόμενη Κυριακή 21/11 στις 15.00 θα αντιμετωπίσουμε τον Κρόνο Γέρακα εκτός έδρας.

Νεότερη Παλαιότερη