Τι απάντησαν οι θεατές στον ΠΑΟΔΑΠ για τον Δημοτικό Κινηματογράφο


Την 1η Σεπτεμβρίου 2021, έληξε η φετινή θερινή κινηματογραφική περίοδος του Δημοτικού μας Κινηματογράφου, στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 90 προβολές ταινιών, εκ των οποίων 12 ήταν παιδικές και 7 ήταν ταινίες που προέβαλε η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής. Ο Κινηματογράφος φέτος διέθετε μεγαλύτερη και σταθερή οθόνη, 7Χ4 μ. (πέρυσι, πρώτο χρόνο λειτουργίας στο νέο χώρο, ήταν φουσκωτή 6Χ3 μ.) και μηχανή προβολής με καλύτερη ανάλυση.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος φιλοξένησε για 3 ημέρες, υπό την μορφή προβολής ταινιών, τις θεατρικές παραστάσεις των μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, στο πλαίσιο του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ»

Τις προβολές παρακολούθησαν συνολικά 9.086 θεατές ενώ τηρήθηκαν τα μέτρα που ισχύουν για την μη διάδοση του Covid-19.

Συμπληρώθηκαν 947 ερωτηματολόγια από τους θεατές, με ερωτήσεις που έθεσε η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, προκειμένου να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Τα ερωτήματα απαντήθηκαν ως εξής:

1. Είστε ευχαριστημένοι από τον χώρο και τις υποδομές του;

ΠΟΛΥ: 904 ΑΡΚΕΤΑ: 26 ΛΙΓΟ: 13 ΚΑΘΟΛΟΥ: 4

2. Είστε ευχαριστημένοι από την καθαριότητα και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων;

ΠΟΛΥ: 929 ΑΡΚΕΤΑ: 15 ΛΙΓΟ: 3 ΚΑΘΟΛΟΥ: 0

3. Είστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά και εξυπηρέτηση του προσωπικού;

ΠΟΛΥ: 944 ΑΡΚΕΤΑ: 2 ΛΙΓΟ: 1 ΚΑΘΟΛΟΥ: 0

4.Είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα της προβολής:

ΠΟΛΥ: 859 ΑΡΚΕΤΑ: 55 ΛΙΓΟ:23 ΚΑΘΟΛΟΥ: 10

5. Εάν είχατε να επιλέξετε μεταξύ Α) δωρεάν εισόδου με ταινίες προηγουμένων ετών και Β) εισόδου με χαμηλό εισιτήτριο αλλά με ταινίες Α΄προβολής (τελευταίου έτους), τι θα επιλέγατε;

Το Α: 267 Το Β: 303

Στην συγκεκριμένη ερώτηση, υπήρξαν και 377 θεατές που απάντησαν ότι επιθυμούν συνδυασμό των δυο δυνατοτήτων.

Οι απαντήσεις αυτές καθώς και παρατηρήσεις-προτάσεις που κατέθεσαν 67 θεατές, θα αξιολογηθούν για την λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου, στην επόμενη θερινή κινηματογραφική περίοδο.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Παπασπύρος


Νεότερη Παλαιότερη