Κατάθεση Voucher ΕΣΠΑ 2021-2022 στους ΠΑΙΣΔΑΠ

 

Με την κάτωθι ανακοίνωση η Διεύθυνση των ΠΑΙΣΔΑΠ ενημερώνει για την έναρξη καταθέσεων Voucher ΕΣΠΑ για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για τις ωφελούμενες μητέρες της δράσης την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 οι ωφελούμενες μητέρες θα πρέπει:

  1. να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί, από την ειδικό εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς ΤAXISNET)
  2. να καταθέσουν από Δευτέρα 23/08/2021 μέχρι και 10/9/2021 από τις 8:00 έως και τις 15:00 τα voucher τους στα γραφεία των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. στη διεύθυνση Λεωφ. Μεσογείων 405.

Κάθε voucher θα κατατίθεται από την ωφελούμενη μητέρα σε δύο (2) αντίγραφα με την επίδειξη της ταυτότητας της, επάνω στα οποία θα αναγράφονται τα ακόλουθα στοιχεία:

*Ονοματεπώνυμο μητέρας

*Διεύθυνση Κατοικίας

*Ταχυδρομικός Κώδικας

*Σταθμός επιλογής

*Τηλέφωνο

*Ημερομηνία Κατάθεσης

*Υπογραφή Ωφελούμενης

Σε περίπτωση που κάποια ωφελούμενη μητέρα δεν είναι σε θέση να καταθέσει η ίδια τα voucher της, υπάρχει η δυνατότητα αυτά να κατατεθούν από άλλο πρόσωπο με εξουσιοδότηση από την ίδια και αντίγραφο της ταυτότητας της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 47/2021 απόφαση του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής η αποδοχή των Voucher για την εγγραφή Βρεφών και Νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς θα πραγματοποιείται βάσει των εξής κριτηρίων:

  • Προτεραιότητα σε κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής
  • Προτεραιότητα βάσει της σειράς προσέλευσης των γονέων στα γραφεία της Διοίκησης για κατάθεση του Voucher

Σχετικά με την προσέλευση στα γραφεία σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του covid-19.

Επισημαίνεται ότι η υπογραφή τον  αντίστοιχων συμβάσεων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τις ωφελούμενες στα γραφεία των ΠΑΙΣΔΑΠ, κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής στη διεύθυνση Μεσογείων 405 και στο τηλέφωνο 210 6391703.

 


 

Νεότερη Παλαιότερη