Σύλληψη αλλοδαπού από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ την ώρα που έκαιγε τέντα καφετέριας στην Αγία Παρασκευή


Κείμενο του Αποστολόπουλου Δημητρίου Συνδικαλιστή -
Μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α:
 
Εχθές Τετάρτη προς Πέμπτη βράδυ, περί ώρα 00.50 κατά τη διάρκεια της περιπολίας της η ομάδα ΔΙ.ΑΣ 201/3 εντόπισε ύποπτο άτομο αλλοδαπής καταγωγής στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα επί της Λ.Μεσογειων 360. Το άτομο μόλις είχε ανάψει φωτιά σε νάιλον τέντα καφετέριας.
 
Άμεσα και μεθοδικά οι συνάδερφοι όχι μόνο ακινητοποίησαν και δέσμευσαν το εν λόγω άτομο, αλλά έσβησαν και τη φωτιά που εξαιτίας του εύφλεκτου υλικού (νάυλον), ο κίνδυνος για επέκταση της φωτιάς ήταν άμεσος.
 
Σημειώνω δε ότι δίπλα ακριβώς υπήρχε πρατήριο υγρών καυσίμων!
 
Εν συνεχεία οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ δείχνοντας ζήλο μερίμνησαν τόσο για  τη συλλογή των πειστηρίων όσο και για την ανεύρεση της ιδιοκτήτριας!
 
Ο αλλοδαπός δράστης οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και αφού συνεχίστηκε ή διερεύνηση για τα αίτια από το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Παρασκευής πήρε τον δρόμο για την δικαιοσύνη.
 
Τι περισσότερο μπορείς να πεις σε αυτούς τους νεαρούς συναδέρφους σφίγγοντας τους το χερι που με τον ζήλο και την παρατηρητικότητα τους απέτρεψαν τα χειρότερα!
 
Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε για την υπηρεσία τούς, γνωρίζοντας πως η Διεύθυνση της Α.Δ που ανήκουν θα τους συγχαρεί όπως προβλέπεται!
 
Σαν συνάδερφος που έχω περάσει και από αυτή την Διεύθυνση αλλά και μέλος της  παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Βορειοανατολικής Αττικης δηλώνω περήφανος εκπροσωπούνται συνάδερφους τέτοιας ποιότητας.
 
Νεότερη Παλαιότερη