«Νίκη»: Ο Δήμαρχος απαξίωσε πάλι την αντιπολίτευση

Η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Μαρτίου, έγινε χωρίς κανένα σεβασμό στις υπόλοιπες παρατάξεις που μαζί ψηφίσαμε τον Προϋπολογισμό την 1η Φεβρουαρίου. Για μια ακόμη φορά η Δημοτική αρχη απαξίωσε και ανέτρεψε συμφωνηθέντα!

Θυμίζουμε τι έλεγε ο κ. Ζορμπάς την 1η Φεβρουαρίου: «...Στην 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού που θα φέρουμε, θα ξανασυναντηθούμε ώστε να προχωρήσουμε αυτά τα οποία συμφωνήσαμε και θα ψηφιστούνε σήμερα στον προϋπολογισμό”! Ακριβώς το αντίθετο έκανε. Χωρίς καμία συνάντηση και συμφωνία προχώρησε σε αναμόρφωση προϋπολογισμού και ακύρωσε τα ομόφωνα ψηφισμένα.

Έλεγε λοιπόν απλώς ψέματα όταν δήλωσε ότι θα συναντηθούμε όλες οι παρατάξεις για να κάνουμε μαζί την αναμόρφωση; Γνώριζε κάτι παραπάνω και τα ψεύδη ήταν συνειδητά;

Στην συνεδρίαση της 1ης Φεβρουαρίου σε ερώτησή μας για το χρηματικό υπόλοιπο του Δήμου  ο Αντιδήμαρχος οικονομικών είπε αρχικά ότι ήταν 7.616.000 €.Αργότερα και έπειτα από παραδοχή της οικονομικής υπηρεσίας για αστοχία στο χρηματικό υπόλοιπο, ο ίδιος Αντιδήμαρχος παραδέχτηκε ότι: «Επειδή πληρώθηκαν ΠΟΕ και διάφορες άλλες υποχρεώσεις στις 31/12 κλείσαμε με 7.034.000». Άρα, σε κάθε περίπτωση γνώριζαν πολύ καλά από τότε τις αστοχίες τους!

Ο Δήμαρχος στις δύο διαφορετικές συνεδριάσεις εντελώς προσχηματικά, ενώ γνώριζε από την 1η Φεβρουαρίου το δημοσιονομικό έλλειμμα του Δήμου, «πετσόκοψε» όλες τις προτάσεις οι οποίες προέρχονταν από τις υπόλοιπες παρατάξεις και επέμεινε αποκλειστικά στις δικές του πολιτικές επιλογές, γράφοντας «στα παλαιότερα των υποδημάτων του» το σύνολο της αντιπολίτευσης!                     

Τι μπορεί να περιμένει κάνεις από τέτοιες συμπεριφορές που απαξιώνουν την συναίνεση που επιδείξαμε; Ας ευχηθούμε να υπάρξουν έργα, διότι απο λόγια έχουμε «χορτάσει»!

ΥΓ:Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ζήσαμε πάλι την, γνωστή πλέον, αγένεια και απρέπεια του κ. Δημάρχου. Πόλωση, συκοφαντίες και ανεξήγητη αντιπαλότητα σε ημερήσια διάταξη κατα συγκεκριμένων προσώπων. Δείχνει να μην έχει συναίσθηση της θέσης του, δυστυχώς.


Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

Νεότερη Παλαιότερη