Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ανάκληση απόφασης μεταφοράς αφετηριακών γραμμών ΚΤΕΛ στην Εθνική Άμυνα

 Στην ανάκληση της απόφασης για μεταφορά τριών αφετηριακών γραμμών σε χώρο δίπλα από το σταθμό μετρό «Εθνική Άμυνα» προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής. Μετά την άμεση επικοινωνία του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, ο τελευταίος με παρέμβασή του προς τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο ανακάλεσε την σχετική απόφαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Περιφέρεια ανακαλείται η μεταφορά των αφετηριών των γραμμών Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνα (Αγ. Ανδρέας, Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιάς, Αγ. Μαρίνα, Ανατολή), Μαρκόπουλο – Λαύριο – Σούνιο ( Π. Ράφτη) και Ωρωπός (Χαλκούτσι, Συκαμινό) σε χώρο επί της διασταύρωσης Παράδρομος Λ. Μεσογείων και Αναστάσεως. Η μεταφορά  των αφετηριών θα πραγματοποιηθεί σε σημείο της Αττικής το οποίο θα επιλεγεί κατόπιν σχετικής  διαβούλευσης.

Σημειώνεται, ότι με την ανακοίνωση της είδησης για μεταφορά της αφετηρίας των ΚΤΕΛ Αττικής στην οδό Μεσογείων και Αναστάσεως, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού επικοινώνησε άμεσα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, αλλά και με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου, ζητώντας την ανάκληση αυτής της απόφασης.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στο συγκεκριμένο σημείο να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αναμένεται από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ η υλοποίηση του έργου.

Νεότερη Παλαιότερη