Συνάντηση Λουκίας Κεφαλογιάννη με Αντιδήμαρχο και Γενικό Γραμματέα Δήμου Αγίας Παρασκευής

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί και συντηρείται μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά.

Χθες (19.03.2021) και έπειτα από πρόσκληση της κας Λουκίας Κεφαλογιάννη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Σάρκουλα και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Μιλτιάδη Κύρκο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ακόμα καλύτερη συνεργασία των δύο πλευρών για να υπερκεραστούν τα εμπόδια και να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στην υλοποίηση σημαντικών υποδομών που θα βελτιώσουν την πόλη και θα διευκολύνουν τους πολίτες.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

1) Η πορεία ανέγερσης του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης μας.

2) Η εργολαβία αγωγών ομβρίων που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή «ΠΕΥΚΑΚΙΑ».

3) Ο υπό δημοπράτηση βρεφονηπιακός σταθμός στο Ο.Τ. 328.

4) Η υπό δημοπράτηση μελέτη ανακατασκευής της πλατείας του «Άη Γιάννη» και οι ενέργειες για τη δημοπράτηση του έργου.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία στην «ατζέντα» της συνάντησης ήταν η πρόθεση από τη μεριά του Δήμου μας να κατατεθεί αίτημα στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση ύψους περί των 8.000.000 ευρώ για έργα αγωγών ομβρίων, με τα οποία θα αντιμετωπιστεί το σύνολο των αναγκών σε δίκτυο απορροής ομβρίων στην πόλη.

Τέλος έγινε αναφορά και στην ανάγκη χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής της πλήρους ανακατασκευής της οδού Δερβενακίων, η οποία παρουσιάζει σημαντικές φθορές που δε μπορούν να αντιμετωπιστούν με απλές αντικαταστάσεις του φθαρμένου οδοστρώματος.

Νεότερη Παλαιότερη