Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, τον οποίο και υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής  και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο και εν συνεχεία υπογράφτηκε.

Το συγκεκριμένο σύμφωνο συνεργασίας αποτελεί κοινή δήλωση συνεργασίας επίτευξης στόχων και υλοποίησης δράσεων μεταξύ των δύο πλευρών, χάριν της συστηματικής συνεργασίας τους σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Μετά το πέρας της συνάντησης και της υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς τόνισε: 

«Η συνεργασία που ξεκινάει σήμερα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Κώστα Γιαννόπουλο είναι μια πολύ σημαντική κίνηση για τον Δήμο μας. Είμαστε εδώ, στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που εδώ και 25 χρόνια δίνουν νυχθημερόν τον δικό τους αγώνα για να προστατέψουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι μας ζητηθεί και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στο να μη λείψει τίποτα από κανένα παιδί, από καμία οικογένεια».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε: 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις πρόσφατα έθεσε σε λειτουργία στον Δήμο Αγίας Παρασκευής το Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης κοινωνικής και ιατρικής επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος». Το σύνολο των υπηρεσιών μας στεγάστηκε στο Κέντρο. Η κάθε υπηρεσία και δράση είναι στη διάθεση κάθε παιδιού και φυσικά των παιδιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ευχαριστούμε τον Δήμο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας και ευχόμαστε άμεσα να θέσουμε σε εφαρμογή προγράμματα και πρωτοβουλίες για τα παιδιά και τις οικογένειες της περιοχής».


Νεότερη Παλαιότερη