Δημοτική Αρχή: «Έκαστος εφ' ω ετάχθη κ. Οικονόμου»

Η μετατροπή της δημοτικής παράταξης του κ. Οικονόμου «Νέα Αρχή», από τον ίδιο, σε εργοστάσιο παραγωγής ανακοινώσεων, μας οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο κ. Οικονόμου διαθέτει άπλετο ελεύθερο χρόνο.

Ο Δήμαρχος, όμως και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχουν τον ελεύθερο χρόνο του κ. Οικονόμου. Και για τον λόγο αυτό δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί του.

Η Δημοτική Αρχή έχει ένα ολόκληρο Δήμο να διοικήσει και να αντιμετωπίσει τον χειρότερο χιονιά των τελευταίων 40 χρόνων, όπως χαρακτήρισε το φαινόμενο «ΜΗΔΕΙΑ» η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τη στιγμή που όλος ο μηχανισμός του Δήμου παλεύει νυχθημερόν για να αποκαταστήσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, ο κ. Οικονόμου απολαμβάνει ποίηση, λογοτεχνία και θεατρολογία (σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με τίτλο «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια») στο σαλόνι του σπιτιού του και ασκεί ψηφοθηρική αντιπολίτευση πάνω στα προβλήματα των δημοτών της πόλη μας.

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη»… Σε περίπτωση που ο κ. Οικονόμου θα ήθελε να διαβάσει και Ηρόδοτο.

Νεότερη Παλαιότερη