Mεγάλη προσφορά προς το Κοινωνικό Μαγειρείο και Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής

 Η εταιρεία «Eurologic Transports S.A.» προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση προς την πόλη μας προσφέροντας 428 κιλά κρέας (τα 214 παραδόθηκαν 30/12/2020 και τα υπόλοιπα 214 κιλά τις αμέσως επόμενες ημέρες) τα οποία μετέφεραν με ιδιόκτητο φορτηγό-ψυγείο τους στον Δήμο και θα διατεθούν μέσω του κοινωνικού μαγειρείου και παντοπωλείου προς τους ωφελούμενους του Δήμου μας.

Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος ευχαρίστησε την εταιρία αλλά και τον ιδιοκτήτη της προσωπικά, κ. Ηλία Λέπουρα. Μαζί με τον Δήμαρχο, στην παραλαβή των τροφίμων, το παρών έδωσαν ο Γ.Γ. του Δήμου, Μιλτιάδης Κύρκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νικόλαος Κωβαίος και η Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών Αντωνία Γκίνη.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Eurologic Transports S.A.» για την σπουδαία προσφορά της προς τον Δήμο μας αλλά και στον ιδιοκτήτη της, κ. Λέπουρα προσωπικά ο οποίος για μία ακόμα φορά δείχνει τις κοινωνικές του ευαισθησίες, θέλοντας και αυτός από την μεριά του να συμβάλλει στο έργο του Δήμου και να δώσει χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε «Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις Άγιες Ημέρες να γίνονται τέτοιες κινήσεις, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό να μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο κ. Λέπουρας έχει αποδείξει ότι δεν το ξεχνάει και φυσικά η Δημοτική μας αρχή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι σε καθημερινή βάση στο πλευρό όλων των πολιτών της Αγίας Παρασκευής».


Νεότερη Παλαιότερη