Εφιάλτης στο Χαλάνδρι για οικογένεια: Ληστές με βαριοπούλες έσυραν νεαρή από τα μαλλιά

Νύχτα τρόμου έζησε μια οικογένεια στο Χαλάνδρι. Τέσσερις κουκουλοφόροι, με βαριοπούλες στα χέρια, μπήκαν στο σπίτι τους και τους λήστεψαν.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι στο Χαλάνδρι, αφού έσπασαν με τη βαριοπούλα την πόρτα.

Αμέσως ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και ξύπνησαν την 70χρονη ιδιοκτήτρια, την οποία και ανάγκασαν να τους ακολουθήσει στο ισόγειο.

Της ζητούσαν επιτακτικά να τους δώσει λεφτά και κοσμήματα για να μην κάνουν κακό στην ίδια, στον σύζυγό της και την κόρη τους. Και για να την πείσουν για τις προθέσεις τους, ένας απ’ αυτούς ανέβηκε ξανά στον πρώτο όροφο, άρπαξε την κοπέλα από τα μαλλιά και την έσυρε στο ισόγειο για να τη δει η μητέρα της!

Η γυναίκα τους είπε ότι στην τσάντα της είχε 8.000 ευρώ και τους έδωσε και κοσμήματα. Αλλά εκείνοι ήθελαν κι άλλα. Η ηλικιωμένη γυναίκα τους είπε ότι στο υπόγειο υπήρχε κι ένα χρηματοκιβώτιο, αλλά είχε χάσει τα κλειδιά.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, εκείνοι κατέβηκαν στο υπόγειο, ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο και το πήραν μαζί τους φεύγοντας!

Η 70χρονη ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πάντως ότι το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο.

Σημειώνεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας που κοιμόταν σε ένα από τα υπνοδωμάτια του πρώτου ορόφου, δεν κατάλαβε το παραμικρό απ’ όσα έγιναν μέσα στο σπίτι!

Από: newsit.gr

Νεότερη Παλαιότερη