«Νίκη των Πολιτών»: Πολιτική ήττα υπέστη ο Ζορμπάς για το τεχνικό πρόγραμμα 2021


Μετά από συνεδρίαση αρκετών ωρών το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου ψήφισε, σε δεύτερη ψηφοφορία, την πρόταση των τριών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης (ΝΙΚΗ των Πολιτών-Γιάννης Σταθόπουλος, Νέα Αρχή-Γιώργος Οικονόμου και Μια γενιά μπροστά-Αλέξης Μουστόγιαννης) με 14 ψήφους έναντι 11 της πρότασης της Δημ. Αρχής-Βασίλης Ζορμπάς για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έτους 2021. Στην πρώτη ψηφοφορία κατατέθηκε και τρίτη πρόταση από την παράταξη Αλλάζουμε- Γιάννης Μυλωνάκης.
 

Όλες οι προτάσεις παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τους εισηγητές και είχαν την έγκριση της Οικονομικής και Τεχνικής Υπηρεσίας που εκπροσωπήθηκαν με στελέχη τους. Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής άλλαξε στην διάρκεια της συνεδρίασης με ενσωμάτωση της τρίτης πρότασης, κάτι που προκάλεσε την έντονη διαφωνία του Γ. Μυλωνάκη.

Πάρα την ένταση που προκαλούσε ο Β. Ζορμπάς με οξύτητα και στρεψοδικεία το Δημοτικό Συμβούλιο διεκπεραίωσε δημοκρατικά και νόμιμα μια δύσκολη συνεδρίαση. Κακή εντύπωση προκάλεσαν επίσης οι παρατηρήσεις και επιθέσεις του Β. Ζορμπά στην Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου.

Η πρόταση που πλειοψήφησε (αλλά και η τρίτη πρόταση) καταργεί κωδικούς μη σύννομους και τροποποιεί, απολύτως νόμιμα, κωδικούς εισάγοντας έργα απαραίτητα για την πόλη μας όπως:

1.Βελτίωση του οδοφωτισμού με λαμπτήρες LED
 
2.Επέκταση-τοποθέτηση νέων υπόγειων κάδων απορριμμάτων

3.Αγορά οικοπέδου για Σχολείο

4.Συντήρηση κτιρίων στο Πάρκο «Στ. Κώτσης»

5.Μελέτη και κατασκευή Κλειστού προπονητηρίου
 
6.Διαμόρφωση κτιρίου ΟΑΕΔ

7.Ενημέρωση-ευαισθητοποίηση για COVID-19
 
8.Άλλοι μικρότεροι κωδικοί έργων.


Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» θα είναι παρούσα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας.


Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

Νεότερη Παλαιότερη