Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία από το Αμερικάνικο Κολλέγιο

aimodosia

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τα νοσοκομεία Παίδων – Αγλαΐα Κυριακού, Ευαγγελισμός και Άγιος Σάββας, από την Τετάρτη 22 έως και την Παρασκευή 24 Απριλίου, 9:00-13:30.

Για το λόγο αυτό εξασφάλισε ειδική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας να ανοίξει τις εγκαταστάσεις του, τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, στα μέλη της κοινότητάς μας που είναι πρόθυμα και ικανά να συνεισφέρουν σε αυτόν το σκοπό.

Καλούμε λοιπόν:

  • το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Pierce, Deree και Alba
  • τους φοιτητές του Deree και του Alba
  • τους γονείς μαθητών του Pierce και
  • τους αποφοίτους Pierce, Deree και Alba

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ποιοι μπορούν και ποιοι δεν μπορούν να δώσουν αίμα.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://www.eventora.com/en/Events/BloodDriveatACG

Πριν φύγετε από το σπίτι, στείλτε SMS με τον κωδικό 1 στο 13033, για να εξασφαλίσετε την άδεια μετακίνησης που καλύπτει και την αιμοδοσία. Οι αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν στο ευρύχωρο Deree Student Lounge ενώ το Deree Main Corridor θα διατεθεί ως χώρος αναμονής, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Το πάρκινγκ θα επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις του Σχολείου. Στο χώρο θα προσφέρονται μάσκες, αντισηπτικά και γάντια, ωστόσο βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τους κανόνες προσωπικής υγιεινής. Δε θα χρειαστεί να διαθέσετε περισσότερα από 30 λεπτά από το χρόνο σας.

Because ACG Cares!

Μέσα στην πρωτόγνωρη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε, επιλέγουμε να συνεχίσουμε την πρωτοβουλία ACG Community Service Days του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, αυτήν τη φορά με τη στήριξη της εθνικής προσπάθειας για αναπλήρωση των λιγοστών αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία της χώρας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Μαρίνα Δέμη στο 210 600 9800 ext. 1446/1029 ή με την κ. Βίβιαν Γιαννοπούλου στο 6945 802 318.

Οργάνωση:
ACG Center of Excellence for Sustainability ─ Office of Public Affairs
Deree Office of Student Affairs
ACG Health & Wellness Center
ACG Office of Advancement
Alba Quality and Career & Alumni Offices
Deree Health and Social Awareness Club
Deree SERF Organization

Υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Νεότερη Παλαιότερη