Ο Ακτιος γιόρτασε τα 12 χρόνια λειτουργίας του

aktios_genethlia12

Ο Άκτιος μεγάλωσε, έγινε 12 ετών και την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στην μονάδα του Άκτιου στην Αγία Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε γιορτή για τα γενέθλια του! Μια γιορτή γεμάτη συγκίνηση και χαρά με πολύ χορό και τραγούδια!

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ένοικοι, συγγενείς, εργαζόμενοι από όλες τις μονάδες του Άκτιου, φίλοι και συνεργάτες!

Ο Πρόεδρος του Άκτιου Δρ Κωστής Προύσκας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από όλους τους εργαζομένους ώστε η ποιότητα φροντίδας και παροχών του Ακτιου να παραμένει σε υψηλά επίπεδα καθώς και για την στήριξη που παρέχει σε ευπαθείς ομάδες στην κοινότητα μέσα από την διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες και φροντιστές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην πολύτιμη προσφορά της κας Τζένης Προύσκα, Κοινωνική Λειτουργός – Σύμβουλος Διασφάλισης Ποιότητας του Άκτιου, όλα αυτά τα χρόνια.

Συντροφιά μας φέτος ήταν η ερμηνεύτρια κα Μάγδα Πένσου και ο πιανίστας Ελευθέριος Πουλιού που μας ταξίδεψαν μέσα από μελωδίες και τραγούδια της παλιάς εποχής.

Η πιο συγκινητική στιγμή της γιορτής αδιαμφισβήτητα ήταν το σβήσιμο της τούρτας. Αγκαλιασμένοι οι εργαζόμενοι τραγουδήσαμε το τραγούδι των γενεθλίων και όλοι μαζί σβήσαμε τα κεράκια!!

Η ημέρα αυτή ήταν ημέρα γιορτής για όλους μας και ευχόμαστε και αυτός ο χρόνος να είναι ακόμα πιο δημιουργικός, πιο δυναμικός, πιο φωτεινός και πολύχρωμος!

aktios_genethlia12

Νεότερη Παλαιότερη