Από 24/8 έως και 2/9 το "Summertime" στην Αγία Παρασκευή

summertime480

Για 4η συνεχή χρόνια διοργανώνονται με συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της ΕΡΤ οι συναυλίες του Summertime στον κήπο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή.

Από την Παρασκευή 24 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 δέκα νέες θεματικές συναυλίες αφιερωμένες στην ελληνική μουσική και το τραγούδι θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Καλλιτέχνες καταξιωμένοι, αλλά και νεότεροι αξιόλογοι μουσικοί και ερμηνευτές θα μας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τη Θράκη έως την Κρήτη και από την Ήπειρο έως τα Δωδεκάνησα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο θεσμός, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο, στο πλαίσιο των «Ολυμπίων».

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδίδονται απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και από τη Φωνή της Ελλάδας και το Web TV της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από τις καλοκαιρινές συναυλίες, η ελληνική τζαζ συναντά τους δρόμους του ρεμπέτικου, τη μουσική των Τσιγγάνων, το πολιτικό τραγούδι, τη μουσική παράδοση μέσα από το σύγχρονο ηχόχρωμα, τη μελοποιημένη ποίηση και τη μουσική από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Για πρώτη φορά δίνεται βήμα για αποκλειστικές παρουσιάσεις σε νέες –αλλά πολυσυζητημένες– δουλειές, μέσα από μοναδικές «μονομαχίες» συγκροτημάτων επί σκηνής. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα χαρούν για πρώτη φορά παιδικό φεστιβάλ με κουκλοθέατρο, τραγούδι, παραμύθια και θέατρο σκιών.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ.

 

Νεότερη Παλαιότερη