Τοπικό αδυνάτισμα με λιποδιάσπαση (Cavitation) - Προσφορές Μαΐου από το De Beauté

deBeaute_Maios1

ΤΟΠΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΛΙΠΟΔΙΑΣΠΑΣΗ  (CAVITATION)

deniz_doikaΑπό την Ντενίζ Δόικα – αισθητικός De Beaute  (τηλ. 210 6014250)

Πάνω από το 80% του γυναικείου πληθυσμού σήμερα αντιμετωπίζει πρόβλημα τοπικού πάχους, δηλαδή συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η περιφέρεια, οι μηροί, γλουτοί, κοιλιά και στομάχι, που όμως δεν υποχωρεί ούτε με άσκηση, ούτε με διατροφή.

Οι λιποαποθήκες αυτές αποτελούνται από μεγάλο αριθμό λιποκυττάρων ο οποίος προκαλεί κατακρατήσεις υγρών, εμποδίζοντας την αποβολή ουσιών από το σώμα.

Αναφέρουμε ότι το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα για το σώμα καθώς η διατροφή και η άσκηση δεν το καταπολεμούν δραστικά αφού δεν μπορούν να δώσουν εντολή στο σώμα να “κάψει” και να αποβάλει το λίπος τοπικά από μια περιοχή και μόνο.

Τα τελευταία χρόνια η πιο διαδεδομένη, αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους ακούει στο όνομα CAVITATION η όπως μεταφράζεται στα ελληνικά «σπηλαίωση».

Η σπηλαίωση είναι ένα φαινόμενο που δημιουργείται από την εφαρμογή υπερήχων χαμηλής συχνότητας, σε ένα εύρος μεταξύ 20 εως 70 KHZ με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων. Τα μόρια νερού που βρίσκονται  εγκλωβισμένα ανάμεσα στα λιποκύτταρα μετατρέπονται σε υγροποιημένες φυσαλίδες αέρα που ταλαντώνονται, διογκώνονται και τελικά  εκρήγνυνται, ελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.

Με αυτή την επιλεκτική  λιποδιάσπαση επιτυγχάνουμε μείωση πόντων, θεραπεία κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας και απώλεια τοπικού πάχους, με άμεσο και εμφανές αποτέλεσμα.

Προσφορές Μαΐου

Άρχισε νωρίς τις ετοιμασίες για το καλοκαίρι για να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου φέτος! Πέτυχε το με τις μοναδικές προσφορές που ετοιμάσαμε για εσένα!

✔️8 συνεδρίες Cavitation για αδυνάτισμα 80€

✔️8 Ενδέρμιες + RF για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας & για σύσφιξη 100€

✔️6 συνεδρίες αποτρίχωση με laser Μπικίνι-Μασχάλες 120€

✔️2 Κρυολιπολύσεις για το τοπικό πάχος 149€

Εσύ θα αντισταθείς σε τέτοιες προσφορές;

Έως τις 11/05

☎️ 210 6014250

De Beauté Esthetique

Μεσογείων 465Α

Αγία Παρασκευή

τηλ. 210 6014250

www.debeaute.gr

facebook

deBeaute_Maios

Νεότερη Παλαιότερη