Αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων ΓΣΑΠ

korasidesA


(φωτο: Κορασίδες Α)


ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ


ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/11 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ


ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: A.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 86-90


Δεκάλεπτα : 21-23, 27-17, 10-18, 22-22  - Κανονικός Αγώνας 80-80


Μόνο αθλήτριες με μεγάλη ψυχή μπορούσαν να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα και οι δικές μας απέδειξαν ότι την έχουν. Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, όπου ειδικά στο δ’ δεκάλεπτο πήγαινε πόντο-πόντο και με ένα σκορ επιπέδου ανδρικού μπάσκετ σε αγώνα Euroleague (θυμίζουμε ότι ο αγώνας Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός έληξε με 83-90 πάλι στην παράταση), οι αθλήτριες και των δύο ομάδων διαφήμισαν το μπάσκετ γυναικών με την μαχητικότητα και την μπασκετική τους ικανότητα. Από πλευράς Άρη το πρώτο βιολί ήταν ή έμπειρη Πλούμπη με 28π.(1), αλλά η δική μας ομάδα διέθετε την Πολιτοπούλου που με 43π.(7), έκανε ρεκόρ καριέρας! Της ευχόμαστε βεβαίως να το ξεπεράσει! Αλλά στην ομάδα μας καμία δεν υστέρησε σε πάθος και αφοσίωση στον στόχο μας. Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει και έτσι δείχνει τον δρόμο και σε όλες τις αθλήτριες των υποδομών μας. Να σημειώσουμε ότι από το 25΄παίζαμε χωρίς τη Γρίσπου, η οποία τραυματίστηκε στο δάχτυλο του χεριού της. Φυσικά οι έπαινοι ανήκουν και στο προπονητικό μας δίδυμο, που εμπνέουν τις αθλήτριές μας και τις καθοδηγούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιττό να πούμε ότι αυτή η νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου μέσα στο «σπίτι» του δίνει στην ομάδα μας μεγάλο βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα. Την επόμενη Κυριακή 26/11/17, στις 12:30 στο Κοντόπευκο θα αντιμετωπίσουμε τα Χανιά, μια ισχυρή ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες.


ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Γιαννουλάκης, Τσουμάνη ):  Γούλα Φ. 1, Ναβροζίδου 9(1) , Μαρίνη 4, Βιντσιλαίου 15 , Καββαδία 2, Πλούμπη 28(1) , Αρβανίτη 13(1) , Ανωγειανάκη 13 , Φάσουρα 1
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος , Στρατάκος): Πεσκατζίου 7, Γκάνια , Γρίσπου 4, Βαμβακά 9, Κλείτσα 12(2) , Πολιτοπούλου 43(7) , Πετυχάκη Χρ. 10, Σαπαλίδου , Αμίτση , Κούκη 5


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ: 74–25


Δεκάλεπτα : 24-10, 14-05, 18-02, 18-08


Ένατη συνεχή νίκη σημείωσε η ομάδα των νεανίδων μας με αντίπαλο το Λαγονήσι! Τα κορίτσια μας απέκτησαν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του αγώνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε όλες μας τις αθλήτριες! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και την προπονήτριά τους! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας (Π. Γιαννακόπουλος, στις 21.15).


Λαγονήσι (Χριστίδης): Μαλκογιάννη 13, Πολυμενάκου 6(2), Κυράνη 1, Μπουντάλη, Δούνη, Πασάι 2, Τζιουμάκη 3.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Πλώτα, Μπεζαίτη 2, Αμίτση 2, Σαπαλίδου 13(1), Κανιαδάκη 3, Τοτώνη 2, Ηρακλείδη, Κούκη 27 (1), , Δαμουλάκη 10(1), Ζανίκα, Χριστοδούλου, Χριστοπούλου.


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΟΜΑΔΑ Α : ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝΗΣ-ΓΣΑΠ: 37-41


Δεκάλεπτα: 7-17, 16-8, 3-7, 11-9


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πραγματοποίησε η ομάδα των κορασίδων μας. Αγωνιστικά οι αθλήτριές μας, αν και ξεκίνησαν πολύ καλά, στη συνέχεια η απόδοσή τους έπεσε. Όμως με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή μας και το αγωνιστικό τους πάθος έφτασαν στην πολύτιμη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους, προπονητή και αθλήτριες, για την προσπάθειά τους.


Επόμενος αγώνας με αντίπαλο τον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. σε ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με τον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.


ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝΗΣ (Τόλιας): Μοιραράκη, Τουρτουροπούλου, Χατζηκωνσταντή, Μπουσέ, Κατσαμπόνη, Παγκουρίδου, Πετσούνη, Γιουργιοτοπούλου.
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Γεωργοπούλου, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ., Λιλικάκη, Ζανίκα Κ.


 


ΟΜΑΔΑ Β : ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ’- ΓΣΑΠ Β΄: 52-22


Δεκάλεπτα: 13-8, 8-3, 17-3, 14-8


Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής των κορασίδων του Γ’ ομίλου, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου οι κορασίδες Β του ΓΣΑΠ έχασαν από τον Κρόνο 52-22 σε ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 25/11 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΝ Κηφισιάς.


ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ Β: (Γεωργακόπουλος): Λιναρδάτου, Χατζηγεωργίου, Καπετανάκου, Χούγκαζ, Καλλεράντε, Τσιτσιμπή, Σπηλιώτη, Σιμοπούλου, Καρυοφίλη, Σαμίτα, Παναγιωταρά, Παρθένου
ΓΣΑΠ Β’ (Ραρής): Στρατηγού, Φυρίγου, Λάμπρου, Βαρλάμη, Λυραντζάκη, Γιαννακού, Μίνκωφ, Μήτση, Κολιού, Λαΐνα


 


Δ. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 42-29


Οκτάλεπτα: 6-8, 5-5, 12-6, 12-0, 7-10


Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η ομάδα των Μίνι. Αν και ξεκίνησαν με άγχος και νευρικότητα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, στη συνέχεια όλες οι αθλήτριες ανέβασαν το ρυθμό τους. Με πολύ καλή άμυνα αλλά και με αυτοπεποίθηση στην επίθεση δημιούργησαν μία μεγάλη διαφορά δεκαέξι πόντων στο τέλος του τέταρτου οκταλέπτου, η οποία και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.  Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους προπονητές και των δύο ομάδων για το όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι εκτός έδρας στο Παλλήνη με τον ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ την Κυριακή 26/11/17 στις 19:45.


ΓΣΑΠ (Ραρής, Θεολογίτης): Μινκωφ, Μήτση, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Κανιστρά, Κέντρου, Λιάρου, Δασκαλάκη, Βασιλειάδη, Σταμάτη, Πολυμένου, Καφετζή.
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Καραβέλη): Αλεξίου, Γλύκου, Κωνσταντινίδου, Ζαβρά, Καμίνη, Παλαμάρη, Χαντζοπούλου, Κλητοράκη Μ., Κλητοράκη Ν., Βάνδουλα, Παναγοπούλου, Μαλεφάκη.

Νεότερη Παλαιότερη