Ξεκίνησαν οι προπονήσεις και οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Santa

santa_kids

Ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, συνεχίζοντας με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση την πετυχήμενη περσινή χρονιά, σας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και προπονήσεων για τις ακαδημίες της SANTA, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.


santa_logoΟι πτυχιούχοι και καταρτισμένοι προπονητές μας, περιμένουν τα παιδιά να έρθουν και μέσα απο ειδικά, για την κάθε ηλικία, σχεδιασμένες προπονήσεις, να αθληθούν, να μάθουν ποδόσφαιρο και φυσικά να διασκεδάσουν μέσα σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον.


Στις Ακαδημίες μας λειτουργεί και σχολή Τερματοφυλάκων, με προπονητή τον κ.Φαλούτσο Βησαρίων, όπου τα παιδιά κάνουν εξειδικευμένη προπόνηση στη θέση του τερματοφύλακα.


Ακόμη υπάρχει γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και τμήμα κορασίδων.


Οι ακαδημίες μας δέχονται παιδιά απο 4-15 ετών και με μόνη αλλά απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν κάνει ιατρική εξέταση πρόσφατα.


Η έναρξη των προπονήσεων για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, έχει οριστεί για την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί και μπορείτε να δείτε εδώ.


Επίσης σας ενημερώνουμε ότι λειτουργούν τα γραφεία του συλλόγου μας στο Αθλητικό Πάρκο "ΣΤ. ΚΩΤΣΗΣ" για εγγραφές και πληροφορίες.


Ώρες λειτουργίες 18.00-22.00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6000417


mail: paesanta@gmail.com

Νεότερη Παλαιότερη