ΓΣΑΠ: Αποκλεισμός της ομάδας Γυναικών από το κύπελλο - «Ηρωίδες» οι Κορασίδες Β

gsap_neanides_sept2016

φωτο από τον αγώνα των Νεανίδων


ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
«ΗΡΩÏΔΕΣ» ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ:  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΓΣΑΠ:  61-49


Δεκάλεπτα: 18-09, 14-13, 13-16, 16-11


Κακή εμφάνιση της ομάδας γυναικών στο Μοσχάτο και οδυνηρός  αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Το άσχημο ξεκίνημα του α΄ δεκαλέπτου ακολούθησε μια προσπάθεια ανάκαμψης, η οποία στις αρχές του δ΄ δεκαλέπτου έφτασε τη διαφορά στους -3 πόντους. Όμως δεν είχε τη συνέχεια και την διάρκεια που θα έπρεπε. Η αστοχία στα σουτ και τα συνεχόμενα λάθη στέρησαν την ομάδα από την απαιτούμενη ηρεμία, ώστε να μπορέσει να παίξει ορθολογικά και με αυτοπεποίθηση. Έτσι η ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου πήρε δίκαια το ροζ φύλλο του αγώνα, αφού στο γήπεδο φάνηκε όχι μόνο ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη, αλλά και ότι ήξερε πώς να την κατακτήσει. Να σημειώσουμε εδώ την αναγκαστική απουσία της Πετυχάκη και της Καράμπελα λόγω ασθένειας.


Ο επόμενος αγώνας είναι πλέον ο εναρκτήριος του πρωταθλήματος της Α2 στις 16 Οκτωβρίου. Υπάρχει αρκετός χρόνος για ανασυγκρότηση της ομάδας αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πιστεύουμε στις αθλήτριές μας και στο προπονητικό μας δίδυμο ότι θα κάνουν ό,τι πρέπει ώστε αυτή η ήττα να ξεχαστεί.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου):  Ξεπαπαδέα 18(2), Σπαθάρη 18(3), Χελιώτη 12(1) , Δεγαίτη 2, Καλάγια, Ζαχαράκη 8, Μούλτση, Καρανάσιου 3(1)
ΓΣΑΠ  (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) : Μακρυνίκα 3, Γκάνια 11(3), Καμμένου 15(3), Κοντογιάννη , Κλείτσα 2, Ψωμά 4, Πολιτοπούλου 9, Τριχά 3, Κούκη 2


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ :  ΑΕΝΚ – ΓΣΑΠ: 37-50

Δεκάλεπτα : 3-16, 9-13, 14-13, 11-8

Ελπιδοφόρα ξεκίνησε η ομάδα των νεανίδων τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ, επικρατώντας εκτός έδρας της Κηφισιάς, με σκορ 37-50. Τα κορίτσια μας μπήκαν ορμητικά στο παιχνίδι, αγωνίστηκαν με πάθος και έχτισαν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του αγώνα. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έπεσε η διαφορά κάτω από τους 10 πόντους, παρόλο που η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ αξιόμαχη και πάλευε για την ανατροπή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας και  στις αθλήτριές μας για την προσπάθειά τους και την πρώτη τους νίκη. Τους ευχόμαστε να ακολουθήσουν αντίστοιχες εμφανίσεις και πολλές ακόμη νίκες. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού (Κοντόπευκο, 21:45).


ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Σφήκα 2, Λαϊου, Αμίτση 4, Περβανά, Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 19 (4), Χριστοπούλου, Λαχανά, Κούκη 16, Γρύλλια 7, Ζανίκα.
ΑΕΝΚ (Χρυσικάκης, Κατρά):  Ανεζύρη 4, Μουστάκα 2, Σακελλαρίου, Κουλίζου 4, Παπακωνσταντίνου 6, Σελούλη 6, Καστρινάκη, Καζαντζίογλου 8, Παναγιωτοπούλου, Τριανταφύλλου 7.


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΟΜΑΔΑ Α’ : ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΣΑΠ : 37-27


Δεκάλεπτα : 07-03,09-07,13-07,08-10


Τον πρώτο αγώνα της χρονιάς δώσανε τα κορίτσια μας εκτος έδρας στο γήπεδο της Δάφνης. Στο α’ δεκάλεπτο και οι 2 ομάδες παίξανε πολύ αγχωμένα αλλά η δική μας σκόραρε μόνο 3 βολές. Στο β΄ δεκάλεπτο προσπάθησαν  να έρθουν κοντά στο σκορ αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι το ημίχρονο  έληξε με 16-10. Στο  γ’ δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο για την  ομάδα μας , ενώ στο δ’ δεκάλεπτο κατάφεραν μόνο να μειώσουν το  σκορ στο τελικό  37-27.  Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο  01-10-2016   στο γήπεδο Κοντοπεύκου  με αντίπαλη ομάδα την ομάδα της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στις 19:30.


ΘΡΙΑΜΒΟΣ.ΔΑΦΝΗΣ(Γιαγκουρίδης)Γιαγκουρίδη, Λιτη, Μπιλιρη, Πετροπούλου, Κερρι, Σταμούλη, Νταουτας, Μπουσέ, Σπυροπούλου, Μοιραράκη, Σουσαφείρη, Μεσίνι.
ΓΣΑΠ(Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Χριστοπούλου, Λάιου, Πατσατζή, Κυρκόπουλου, Κωνσταντοπούλου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Γεωργόπουλου.


ΟΜΑΔΑ Β’ : ΓΣΑΠ – ΑΕΣ  ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ  : 52-45 (42-42)


Δεκάλεπτα : 04-13,17-10,08-09,13-10παρ.10-03


Μικρές στην ηλικία και στην εμπειρία, αλλά μεγάλες στην ψυχή αποδείχτηκαν οι  μικρές μας «ηρωίδες»  . Σε έναν αγώνα μοναδικής ομορφιάς, που σπάνια βλέπεις σε κατηγορίες υποδομών, η Β’ ομάδα μας των κορασίδων επικράτησε στην παράταση της αντίστοιχης του Γαλατσίου.  Τα κορίτσια μας, αν και μόλις έξι το πλήθος( λόγω τραυματισμών και ασθενειών) έναντι έντεκα των αντιπάλων, υπερέβαλαν εαυτό και δίνοντας μαθήματα μαχητικότητας, ομαδικότητας, πειθαρχίας, επικράτησαν σε ένα αγώνα που δύσκολα κάποιος θα πίστευε στην αρχή ότι θα μπορούσε να έχει τέτοια κατάληξη.  Και επειδή η τύχη είναι πρωτίστως με τους ικανούς, βοήθησε τα κορίτσια να μην "καθαρίσουν" το παιχνίδι με δύο βολές σε νεκρό χρόνο (που πιθανώς να έφερνε και την αμφισβήτηση της καθαρής νίκης για το αν το φάουλ ήταν εντός χρόνου), αλλά στην παράταση, με τρεις αθλήτριές μας να έχουν τέσσερα φάουλ, η μία μάλιστα αποβλήθηκε με πέμπτο στο 2’ της παράτασης. Συγχαρητήρια στον  προπονητή και στις αθλήτριες τόσο για τη νίκη, όσο και κυρίως γιατί απέδειξαν τι μπορεί να καταφέρει μια ομάδα, όταν είναι ΟΜΑΔΑ.


Επόμενος αγώνας το Σάββατο 1/10 στις 21:15 εντός έδρας με την ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου)Θεοφάνη, Γάζου, Λούκα, Φυρίγου, Κωλέτση, Ζανίκα.
ΑΕΣ ΕΝ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Γιαννούλη)Κουφοπούλου, Γεωργιάδη, Χατζηθεοδώρου, Μαργέλου, Πλιάτσικα, Τσαπραΐλη, Χρηστάκη, Σταυροπούλου, Βινιεράτου-Μανιουδάκη, Ταραντίλη, Τριανταφύλλου.

 
Νεότερη Παλαιότερη