Με το «δεξί» η πρεμιέρα της «Αγίας»

basket_gsap


Α. ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Α΄ΦΑΣΗ)


ΓΣΑΠ-ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: 81-50

Δεκάλεπτα: 24-07, 24-19, 15-12, 18-12

Διαιτητές: Καρπάνος, Γεράνιος

Η νέα- λόγω της ευρείας ανανέωσης του ρόστερ- ομάδα γυναικών της «Αγίας» μπήκε με το «δεξί» στην αγωνιστική περίοδο 2016-17, νικώντας σχετικά εύκολα τη νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα του ΑΟ Πήγασου Κρεμαστής(ΡΟΔΟΣ), η οποία όμως, πρέπει να παραδεχθούμε, παρατάχτηκε, λόγω διαφόρων προβλημάτων, με ελλιπή σύνθεση (9 παίχτριες). Να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Α. Σερκεδάκης.


Για την δική μας ομάδα θέλουμε να πούμε ότι γενικά ικανοποίησε με την απόδοσή της, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Δεν υπάρχει παίχτρια που να υστέρησε, είχαν όλες συμμετοχή στο σκορ και στον αγώνα, να σημειωθεί δε ότι παρόλο που σε όλο το δ’ δεκάλεπτο η ομάδα έπαιζε συνεχώς με όλες τις «μικρές», εν τούτοις η διαφορά στο σκορ αντί να μειωθεί αυξήθηκε. Θετικό λοιπόν το πρώτο δείγμα, αλλά μας περιμένει ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει η ομάδα στα επίπεδα που μπορεί και πρέπει. Και μια παρατήρηση για τη διαιτησία. Ουδεμία αφορμή έδωσαν σε οποιονδήποτε να ασχοληθεί μαζί τους. Πέρασαν απαρατήρητοι, όπως ακριβώς πρέπει να συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Συγχαρητήρια λοιπόν τόσο σε αυτούς, όσο και στους προπονητές μας, αλλά και στους πρωταγωνιστές, δηλαδή στις αθλήτριες και των δύο ομάδων.


Την Κυριακή 25/09/2016 θα αντιμετωπίσουμε, στο πλαίσιο πάντα της Α΄ φάσης του Κυπέλλου, την ομάδα ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στην έδρα της.


ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μακρυνίκα 11, Γκάνια 5(1),Καμμένου 14(2) Κοντογιάννη 7(1), Κλείτσα 4, Ψωμά, Πολιτοπούλου 10(2), Τριχά 2, Πετυχάκη 8, Αμίτση 2, Κούκη 14, Καράμπελα 4.
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: (Κωνσταντινίδης) Καραμπατζάκη 19 (2), Βελούδου 7, Σιγάλα 6, Σουλούνη 1, Μπουζά 4, Χαλικιά 7, Κουδέλη 6(2), Παυλίδη.


Β. Να μας ζήσεις Χριστίνα


Το ΔΣ του ΓΣΑΠ, εκφράζοντας και όλο τον μπασκετόφιλο κόσμο, εύχεται στην Χριστίνα Βλάχου, καλαθοσφαιρίστρια που αναδείχτηκε από τις υποδομές μας, στον σύζυγό της Γιάννη Λιάζο και στους ευτυχείς γονείς της Γεράσιμο Βλάχο και Σούλη Σταθοπούλου κάθε ευτυχία. Στο γάμο της Χριστίνας, που έγινε χθες βράδυ (Σάββατο 17/09/2016), τον ΓΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρός του Γιώργος Καράμπελας.


 
Νεότερη Παλαιότερη