Η "Αγία" με πλεονέκτημα έδρας στα πλέϊ -οφς

gsap_logo

Η ΑΓΙΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ – ΟΦΣ

ΑΟ Ζωγράφου – ΓΣΑΠ : 40-47

Δεκάλεπτα : 12-17, 12-08, 06-09, 10-13

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες διακρίθηκαν για την νευρικότητα και τα λάθη τους, τελικά επικράτησε η ομάδα μας και τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Το άγχος εξ’ αιτίας της βαθμολογικής σημασίας της νίκης βάρυνε και τις δύο ομάδες. Ο Ζωγράφου πάλεψε για την συμμετοχή του στην τετράδα που μόνο με νίκη επί της ομάδας μας θα κατακτούσε, αλλά δεν τα κατάφερε. Από την άλλη η Αγία μόνο με νίκη θα κατακτούσε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέϊ – οφς που ακολουθούν, πράγμα που τελικά, παρά την κακή, επιθετικά, εμφάνιση το κατάφερε. Δίνουμε συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για το πάθος που έδειξαν, στην καλή άμυνα που έπαιξαν και περιμένουμε να συνεχίσουν έτσι. Περιμένουμε επίσης στην επίθεση, το άγχος από την κρισιμότητα των αγώνων να μην μας οδηγήσει σε επανάληψη των χθεσινών λαθών. Δεν υπάρχει λόγος. Έχουμε και την θέληση και το μπασκετικό ταλέντο να το πετύχουμε. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την νίκη γιατί κατακτήσαμε έναν σημαντικό στόχο και πάμε για την πρώτη νίκη στα πλέϊ – οφς την Πέμπτη 02/04, ώρα 20.30 στο Κοντόπευκο επί της ΑΕΚ Περιστερίου (το μεταξύ μας σκορ είναι 1-1), στον δρόμο για την Α2.

Ταυτόχρονα με εμάς η Πεύκη θα αντιμετωπίσει τον Αμύντα στον Υμηττό, ο οποίος έχει πλεονέκτημα έδρας σε σχέση με την Πεύκη και το μεταξύ τους σκορ είναι επίσης 1-1.

ΑΟ Ζωγράφου: Προπονητές : Αγγελίδη, Χριστόγιαννης

Κατρίνη 2, Καραμπεσίνη, Στεφάτου 10(2), Αγγελίδη 5(1), Ζαχαράκη Ε., Κατσαντούρα 2, Τριχά 10, Ζαφείρη, Καρλαύτη, Κοντογιάννη 8, Ζαχαράκη Μ. Βαλαντάση 1.

ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 13, Γκάνια, Χαρίτου 7(1), Τσιαδή 4, Κούκη, Βελούδου 3, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 3, Κανιαδάκη, Γιουκάκη 13(1), Λαψάνα, Μερισιώτη 4.
Νεότερη Παλαιότερη