Η Τσικνοπέμπτη και το αρχαίο έθιμο του...Πιταπανισμού

pitapan

Τσικνοπέμπτη κι εμείς τσικνίζουμε, κατά προτίμηση συνδυάζοντας το με μία βόλτα σε ένα καλό μαγαζί, δίπλα στο σπίτι, για να αποφύγουμε κίνηση και ταλαιπωρία. Και βασικά για να βρεθεί μαζί πάλι η παρέα, με καλό φαγητό και κρασί.

 .

Μια ιδέα είναι το Πίτα Παν στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Σταθερή αξία, με καλές τιμές και προτάσεις τσικνίσματος.

  .

Όπως έχουμε ξαναπεί, προσφέρουν άψογο service στο τραπέζι, με πολύ φιλικό προσωπικό, επαγγελματίες και ταχύτατοι στην εξυπηρέτηση.

  .

Ξεχωρίζουμε:

  .

√ Σουβλάκι από μοσχαράκι γάλακτος φρέσκο και χειροποίητο,

  .

αξίζει την προσοχή σας,

  .

το νέο χωριάτικο λουκάνικο επίσης (ότι πρέπει για να μπείτε στο κλίμα της ημέρας).

  .

Εντυπωσιάζει η Φωλιά Γύρου, δηλαδή μια πολύ χορταστική ποσότητα από Γύρο χοιρινό μέσα σε τραγανό φαγώσιμο μπωλ πίτας (πραγματικά μοναδικό!), που ταιριάζει τέλεια με σάλτσες διάφορες από το sauce bar.

  .

All times classic αλλά δεν μπορεί να μην αναφερθεί για μία μέρα σαν και αυτή είναι το Mix Grill για ένα ή 2 άτομα, ένας σίγουρος τρόπος για να τα δοκιμάσετε όλα!

  .

Σημειώνουμε επίσης το αρωματικό και ελαφρόπιοτο κρασί από βαρέλι, κόκκινο ή άσπρο (που το φέρνουν και στο σπίτι σας σε ένα ωραίο μπουκάλι με πώμα, το οποίο κρατάτε και για άλλες χρήσεις -λεπτομέρεια που μας άρεσε και βρήκαμε χρήσιμη).

  .

Τώρα, για όσους δεν έχουν κέφι για βόλτα, το delivery αποτελεί πάντα μια πρακτική και δημοφιλή λύση!

  .

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι αν...πιταπανιστείτε, θα φάτε καλά και θα χαρείτε τόσο εσείς όσο και η τσέπη σας από τις πολύ λογικές τιμές.

  .

Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους.
Νεότερη Παλαιότερη