Ανασκόπηση των αγώνων μπάσκετ του ΓΣΑΠ

gsapp

Οι νικηφόροι αγώνες του “ΣαββατοΔεύτερου”


Λόγω εκλογών την Κυριακή δεν διεξήχθησαν αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Έτσι αναβλήθηκαν οι αγώνες των ΜΙΝΙ με το Μαρούσι και των Νεανίδων με τα Καλύβια οι οποίοι θα γίνουν αναγκαστικά, λόγω έλλειψης ημερομηνιών, την Κυριακή 22/02 (του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας). Τα μόνα τμήματα που αγωνίστηκαν ήταν οι κορασίδες και οι γυναίκες, με νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ οι παγκορασίδες μας είχαν καλή επίδοση στα … σουβλάκια!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΓΣΑΠ – ΜΕΛΑΣ: 35 – 33 

Δεκάλεπτα :14-14, 07-07, 07-04, 07-08

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίχθηκε ο αγώνας του Σαββάτου με αντίπαλο το Μελά. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία. Τα κορίτσια μας μπήκαν με πολύ διάθεση στο γήπεδο, αλλά οι πολλές άστοχες τελικές προσπάθειες, της στέρησαν τη δυνατότητα να προηγηθεί με ένα σκορ ασφαλείας. Βρέθηκε μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να είναι πίσω στο σκορ με τρεις πόντους. Στο σημείο αυτό πετύχαμε ένα τρίποντο που έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Η επόμενη επίθεση από το Μελά ήταν χαμένη και στην τελευταία προσπάθεια τα κορίτσια μας μετά από μια πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια πέτυχαν το νικητήριο καλάθι ακριβώς πριν τη λήξη του αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τον προπονητή μας για την προσπάθεια τους. Επόμενο κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο 31/1 εκτός έδρας με τα Μελίσσια στις 19:30.

ΓΣΑΠ: Προπονητής :Πλαγιαννάκος

Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

ΜΕΛΑΣ: Προπονήτρια : Σκαμπά

Καπένη, Μανιατάκη, Κοτρώτσιου, Καρανικόλα, Σαρακατσάνου, Τέκου, Μονεμβασίου, Φραγκούλη, Κατσοχειράκη, Γκέτση.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΣΑΠ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : 67-53

Δεκάλεπτα : 22-16, 11-15, 23-11, 11-11

Καλό και ώριμο παιχνίδι χθες βράδυ στο Κοντόπευκο από την ομάδα των γυναικών μας. Ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο έπαιξαν καλή άμυνα και περιόρισαν τις αντίπαλές τους στους 22 πόντους, έναντι 31 του α’. Η ομάδα μας έδειξε τις επιθετικές της αρετές, είχε κλεψίματα και αιφνιδιασμούς και ωραίους συνδυασμούς. Με την χθεσινή νίκη η ομάδα μας υπερκάλυψε την διαφορά του σκορ της ήττας του α’ γύρου (4 πόντοι) και διατηρήθηκε στην α’ θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Αμύντα, ενώ έχασαν και άλλο έδαφος ο ΑΟ Ζωγράφου και η Ηλιούπολη. Στις “ιδιομορφίες” του χθεσινού αγώνα είναι και το γεγονός ότι ο ΓΣ Περιστερίου πέτυχε 17 στους 31 πόντους του α’ ημιχρόνου από βολές και στο σύνολο του αγώνα τους 24 στους 53. Εμείς αντίστοιχα πετύχαμε μόνο 8 πόντους στους 67 από βολές (οι χαμένες βολές του ΓΣΑΠ ήταν 7 και του Περιστερίου 3). Στο σύνολο δηλαδή το Περιστέρι εκτέλεσε 27 βολές και ο ΓΣΑΠ 15. Καμιά φορά κάτι “λένε” οι στατιστικές. Την επόμενη Δευτέρα 02/02 στις 21.30 θα υποδεχθούμε την ΑΕΚ Περιστερίου στο Κοντόπευκο από την οποία επίσης είχαμε ηττηθεί στον α’ γύρο (με σκορ 68-64).

ΓΣΑΠ : Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 10,Γκάνια 7(1), Χαρίτου 6, Τσιαδή 6, Τουρνατζή 2, Βελούδου 8, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 18(1),Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 6(1),Κούκη, Μερισιώτη 2.

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Προπονητές : Κόμης, Σπάθουλας

Πατσιαρίκα, Πισιμίση 2, Κοντοέ 2, Θεοδωρακοπούλου 15, Εμμανούηλ 9, Γαβαλά 5, Βουκελάτου 8(2), Στεφανοπούλου, Σεσούλη 2, Λιναρά , Φρέρη 10, Βε.

Το τραπέζι της Κυριακής με τις παγκορασίδες 

Οι παγκορασίδες μας ενόψει της έναρξης της συμμετοχής τους στο τουρνουά της ΕΣΚΑ “Κώστας Κερεστετζής”, πέραν από τις προπονήσεις που έχουν ξεκινήσει με τον προπονητή τους Βαγγέλη Χριστοδούλου, προχώρησαν και σε σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και μεταξύ των γονιών τους, γευματίζοντας μαζί προχθές την Κυριακή το μεσημέρι σε γνωστό κατάστημα της περιοχής. Τα κορίτσια διασκέδασαν και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους στην υγεία των κοριτσιών μας και να ανταλλάξουν απόψεις με τους προπονητές Βαγγέλη Χριστοδούλου, Σόνια Γιουκάκη, τον έφορο του τμήματος Νίκο Χονδρόπουλο καθώς και με τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα. Ευχόμαστε στο τμήμα καλή πορεία στο τουρνουά.
Νεότερη Παλαιότερη