Δήμος Μαλεβιζίου: Δωρεά φαρμάκων από Γαλλία με πρωτοβουλία γάλλων κατοίκων της περιοχής

dimos malevisiouΜια σημαντική δωρεά δυσεύρετων φαρμάκων πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαλεβιζίου. Η δωρεά είναι αποτέλεσμα της καμπάνιας που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Bernard και Magali Fischer. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Γάλλων που μένουν μόνιμα στο χωριό Ροδιά τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου με 2 μεγάλα κιβώτια φαρμακευτικού υλικού, αξίας άνω των 20.000 €. Το υλικό αυτό, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων μορφίνες, φάρμακα καρκινοπαθών, κ.α., συγκεντρώθηκε στη Γαλλία μέσα από καμπάνιες στήριξης του Δήμου Μαλεβιζίου που πραγματοποίησαν Γάλλοι φιλέλληνες.

Επειδή μάλιστα ορισμένα από αυτά είναι απόλυτα εξειδικευμένα, η Δημοτική Αρχή προτίθεται να έρθει σε επαφή με τα φαρμακεία του ΠαΓΝΗ και του Βενιζελείου έτσι ώστε να διατεθούν μέσω των νοσοκομείων σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τους ευχαρίστησε και τόνισε: «Για μια ακόμα φορά, καταφέρατε να μας συγκινήσετε. Καταφέρατε να δώσετε χαρά και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Υποστηρίζετε αποτελεσματικά τις προσπάθειές μας και έχετε καταφέρει να παρακινήσετε και τους συμπατριώτες σας σε αυτόν τον αγώνα. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό».
Νεότερη Παλαιότερη