Μουσική εκδήλωση "Γιορτή της Ανοιξης" στις 11/5 στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

giorti tis anoixis

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ,σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Αγίας Παρασκευής του Λυκείου Ελληνίδων, διοργανώνει τη «Γιορτή της Άνοιξης», μια μουσική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 11 Μαΐου 2014,στο Πάρκο της οδού Νεαπόλεως (Αγία Παρασκευή), από τις 13 : 00 και μέχρι να δύσει ο ήλιος…

Σ' αυτό το μουσικό «σεριάνι» θα μας ταξιδέψουν οι μαθητές του Λυκείου Ελληνίδων της Αγίας Παρασκευής με την επίβλεψη-συντονισμό των υπευθύνων του Περιφερειακού Τμήματος κκ. Εύης Γκιάτα και Ευδοκίας Χειλά καθώς και οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Κλειδωνάς, τσαμπούνα – ζουρνά, Βαγγέλης Δημούδης, ούτι, - τραγούδι, Βαγγέλης Σκιαδάς, τουμπάκι από Πάρο, Γιάννης Γευγελής, κρουστά, Γιώργος Γκελντής, τσαμπούνα από Πάρο, Γιώργος Ρεφενές, τσαμπούνα από Νάξο, Γιάννης Ρεφενές, λαούτο - τραγούδι από Νάξο, Δημήτριος Αρβανίτης, λύρα Θράκης, Μακεδονίας, γκάϊντα, τραγούδι, Κώστας Ανδριώτης, νταούλι, Κώστας Παπαχριστοδούλου, τσαμπούνα - τραγούδι από Σάμο, Λιανός Κοττάκης, τσαμπούνα από Νάξο, Νίκη Κοττάκη, τουμπάκι - τραγούδι από Νάξο, Μάριος Παπαδέας, σαντούρι, Παναγιώτης Πετρόπουλος, βιολί, Σπύρος Καούρης, τσαμπούνα από Δωδεκάνησα – γκάϊντα, Φραγκίσκος Τζιωτάκης, βιολί - τσαμπούνα - τραγούδι από Κύθνο, Χάρης Σαρρής, κρουστά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη - (όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν και τα εδέσματά τους ).  Κυρίως όμως φέρνουμε  την καλή μας διάθεση για να γίνουμε μια παρέα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε  και να διασκεδάσουμε στη φύση.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: Οδηγούμε στην Λ. Μεσογείων μέχρι το ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, βρίσκουμε την οδό Αγίου Ιωάννου και ανεβαίνοντας στρίβουμε δεξιά μετά την πλατεία του Αγίου Ιωάννου και μπαίνουμε στην οδό Νεαπόλεως. Μετά τα σχολεία και την παιδική χαρά είναι η πύλη εισόδου του Πάρκου.
Νεότερη Παλαιότερη