Άνδρες ΓΣΑΠ – Γυναίκες ΓΣΑΠ σημειώσατε Χ

agoria_koritsiaGSAP

ΑΝΔΡΕΣ ΓΣΑΠ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΣΑΠ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ

Μια όμορφη, χαρούμενη βραδιά χθες στο Κοντόπευκο.

Μια ομάδα από άνδρες αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ. του ΓΣΑΠ Νίκο Κούκη, Βαγγέλη Λούκα, Νίκο Γκάνια και Αχιλλέα Λαχανά, τους γονείς νεανίδων/κορασίδων, Δημήτρη Κούτρη, Βασίλη Τραυλό και Γαβριήλ Μαμαλίγκα, τους γονείς κοριτσιών των Ακαδημιών Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου, τους προπονητές Πέτρο Αναγνωστόπουλο και Παναγιώτη Πλαγιαννάκο και τον Κώστα Λάμπρου σύζυγο της Ντόρας Μαστρογιαννίδου, με κόουτς τον Μάκη Σφήκα (γονέας παγκορασίδας) αντιμετώπισε με επιτυχία ομάδα Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων σε φιλικό αγώνα δύο 15λεπτων με διαιτητή τον Νίκο Κατωμέρη (γονέας κοριτσιού των Ακαδημιών μας) και γραμματεία τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Καράμπελα.

Το τελικό σκορ που κατέγραψε η γραμματεία ήταν 50 – 49 υπέρ των Ανδρών, όμως μετά από διαμαρτυρίες και απειλή επεισοδίων, καταγγελία του προέδρου και απειλή διαγραφής του από τα μητρώα του Συλλόγου, το σκορ διορθώθηκε σε 50 – 50. Όλα φίφτυ – φίφτυ λοιπόν, οπότε ενωμένες οι δύο ομάδες φώναξαν την ιαχή “Αγία”.

 

Για την ιστορία.

Ομάδα Ανδρών : Κόουτς : Μάκης Σφήκας

agoriaGSAP

Κούκης 4, Λούκας 4, Γκάνιας, Λαχανάς 4, Κατωμέρης, Κούτρης, Λάμπρου, Πλαγιαννάκος 28 (6), Αναγνωστόπουλος, Κακοσούρης, Σινάνογλου 4, Τραυλός 3, Μαμαλίγκας 4, Σφήκας

 

Ομάδα Γυναικών : Κόουτς : Γιάννης Στρατάκος

Koritsia_agoria GSAP

Γυναίκες : Γιουκάκη 6 (1), Χαρίτου 8 (2), Τσιαδή 3(1), Ρεντζεπέρη 4, Μαστρογιαννίδου, Παστρωμά 2, Παπαντώνη 4, Οικονομοπούλου, Γκάνια 5, Μουντζούρη.

Νεάνιδες : Κούκη Ελ. 4, Καράμπελα 2, Σιγιώργη, Μπόλτση, Δημαράκη, Ασημακοπούλου 4.

Κορασίδες/Παγκορασίδες : Κούκη Ειρ. 4, Λαχανά 2, Αναγνώστου 1, Κανιαδάκη, Λούκα, Μαμαλίγκα, Δούκα.

Μια βραδιά χαράς, αγάπης για το παιχνίδι, αλλά και ανάδειξης των μεταξύ μας φιλικών σχέσεων και της ενότητας του ΓΣΑΠ έληξε. Τέτοιες βραδιές θα ακολουθήσουν κι άλλες. Στην ίδια πάντοτε κατεύθυνση.

Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας


Γεώργιος Καράμπελας                    Σταύρου Σταύρος

Νεότερη Παλαιότερη