Κοπή πίτας για δύο ακόμη συλλόγους της πόλης και μια είδηση!

Σήμερα το μεσημέρι, στο Στρατόπεδο "Χρ. Σπυρούδη" και στον χώρο που χρησιμοποιείται ως Γραφεία τους, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίττα τους οι Σύλλογοι Ηπειρωτών και Μεσσηνίων.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο τ. δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι άλλων Συλλόγων, μέλη και φίλοι των δύο Συλλόγων που είχαν την "τιμητική" τους.


Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων, κ.κ. Μέγας και Μπαλτόπουλος, ευχήθηκαν τον επόμενο χρόνο να κόψουν την πίττα τους όλοι μαζί οι Σύλλογοι, ζήτησαν δε από τον δήμαρχο να παραχωρηθεί παρακείμενος χώρος για να στεγαστούν σ΄αυτόν και οι υπόλοιποι Σύλλογοι της Πόλης. Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και παραγωγική, δήλωσε ότι ο χώρος αυτός προορίζεται για πολιτιστικός πολυχώρος (κινηματοθέατρο, αίθουσα εκδηλώσεων).


Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην Αγίου Ιωάννου. Όπως είπε, εντός της εβδομάδος, κατατίθεται η μελέτη για την οδό αυτή, η οποία προβλέπει πλάτος οδοστρώματος 6,50 μ., διπλή κατεύθυνση και θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης.Είπε ακόμη ότι θεωρεί το θέμα μείζον και τόνισε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να υποβάλει ενστάσεις. Προειδοποίησε όμως όποιους για λόγους σκοπιμότητος το κάνουν για να καθυστερήσουν το έργο (όπως έχουν ξανακάνει), στην περίπτωση που οι ενστάσεις τους δεν γίνουν δεκτές από τα Δικαστήρια, όσο ζει θα τους "κυνηγά" με αγωγές για να πληρώσουν τις καθυστερήσεις και τις ζημιές που θα υποστεί η Πόλη από την μη εκτέλεση του έργου.


Επισήμανε ότι στην προειδοποίησή του αυτή δεν συγκαταλέγει τον κ. Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος, αφού ευχήθηκε με την σειρά του, είπε ότι αυτός είχε άλλο όραμα για την Αγίου Ιωάννου. Τόνισε όμως το έργο πρέπει να τελειώσει, έστω και ως διπλής κατεύθυνσης, για το καλό της Πόλης και των κατοίκων.


Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε τριμελές συγκρότημα με παραδοσιακά τραγούδια. Επίσης προσφέρθηκαν τσίπουρο και μεζέδες.

Νεότερη Παλαιότερη