Αλλαλούμ με τα πρόστιμα των πινακίδων

Αλαλούμ επικρατεί σε επαγγελματίες οι οποίοι έλαβαν πρόστιμα καθώς οι πινακίδες τους εξείχαν της πρασιάς και κρέμονταν στο πεζοδρόμιο. Στα πλαίσια της διαμαρτυρίας αρκετών αναγνωστών μας επικοινωνήσαμε με το δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά ο οποίος μας ενημέρωσε πως αυτά είναι πρόστιμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής όταν πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ξεκινήσει η όλη ιστορία.


Εμείς αναφέραμε στο δήμαρχο πως τότε πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην οδό Ηπείρου με δική μας πρωτοβουλία και ότι η τότε δημοτική αρχή είχε ενημερώσει πως τα προστίμα επιβλήθηκαν κατόπιν οδηγίας του υπουργείου εσωτερικών και πως επειδή ακριβώς δεν δόθηκε μια χρονική προθεσμία εναρμόνισης, θα σταματούσε η διαδικασία επίδοσης προστίμων ενώ όσοι είχαν πληρώσει θα έπρεπε να υποβάλλουν ένσταση στην Επιτροπή Ενστάσεων.


Ο δήμαρχος μας απήντησε ότι δεν υπάρχει Επιτροπή Ενστάσεων και πως από τη στιγμή που τα πρόστιμα έχουν προχωρήσει στην Ταμειακή Υπηρεσία δεν είναι δυνατό να ακυρωθούν.


Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον τέως δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο ο οποίος επανέλαβε τα όσα είχε πει και στη συγκέντρωση της οδού Ηπείρου λέγοντας πως οι επαγγελματίες μπορούν να πάνε στην Επιτροπή Ενστάσεων και να υποβάλλουν ένσταση για το πρόστιμό τους.


Τελικά ίσως μια επίσκεψη των θιγομένων στο δημαρχείο να ξεδιαλύνει την κατάσταση σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν.

Νεότερη Παλαιότερη