Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής για τη μετονομασία της πλατείας Τσακού

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Σχετικά με  προηγούμενο έγγραφό σας με το οποίο ζητούσατε την γνώμη μας σε σχέση με το αίτημα του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής για μετονομασία της κεντρικής πλατείας της περιοχής μας σε πλατεία Μικράς Ασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι.


Πρωτίστως θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Σύλλογος μας αντιλαμβάνεται και σέβεται απόλυτα κάθε προσπάθεια σύνδεσής μας με το παρελθόν και πόσο περισσότερο με τις αλύτρωτες πατρίδες όπου πολλοί από εμάς καταγόμαστε.


Σε ένα όμως τόσο σοβαρό ζήτημα θέμα,  ο Σύλλογος μας δεν πρόκειται - την συγκεκριμένη χρονική περίοδο - να πάρει θέση γιατί αφενός η επόμενη περίοδος αποτελεί για εμάς περίοδος εκλογοαπολογιστικών συνελεύσεων και δεν θέλουμε να δεσμεύσουμε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και αφετέρου θα θέλαμε να το αποφασίσουμε μέσα από συζητήσεις με τα μέλη μας ώστε να υπάρξει μια ευρύτερη συμμετοχή στην απόφαση.


Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να τεθεί το εν λόγω ζήτημα σε ξεχωριστή ψηφοφορία την ημέρα των εκλογών του Συλλόγου μας, μαζί με κάποια άλλα εξίσου σημαντικά θέματα που μας απασχολούν.Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας

 

Βασίλειος Σαββίδης                                        Αναστάσιος Μίχας
Νεότερη Παλαιότερη